Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι “γκέλες” απαγορεύονται

Οι “γκέλες” απαγορεύονται

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στην επιστροφή του Αναστόπουλου στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Η ΑΕΚ υποδέχεται την Καβάλα στο Ολυμπιακό Στάδιο και με νίκη “σφραγίζει” την 4η θέση.

Η αυλαία της 26ης αγωνιστικής ανοίγει στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Ηρακλή που με τον Μπουμπένκο στον πάγκο είναι αήττητος στα έξι τελευταία του παιχνίδια. Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Δώνη θέλει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στο “κόλπο” των πλέι-οφ.

 
Στο Μαρούσι η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον νεαρό Κώστα Μανωλά βασικό απέναντι στην Καβάλα, αφού ο Μαϊστόροβιτς είναι τιμωρημένος και ο Ζεράλντο Άλβες τραυματίας. Οι Ντιέ, Ρινκόν και Ντουγκλάο θα λείψουν από τους φιλοξενούμενους που δεν έχουν ηττηθεί φέτος από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
 
Η επιστροφή του Νίκου Αναστόπουλου στο γήπεδο που έκανε σπουδαία πράγματα ως ποδοσφαιριστής δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ντουντού, Ντάτολο και Ντιόγκο έμειναν εκτός για τους Πειραιωτές που θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΗΡΑΚΛΗΣ 16:45 
Α.Ε.Κ. – ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ 19:00 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19:00 

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ
 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ 14:30 
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14:30 
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 16:45 
ΛΑΡΙΣΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:45 
ΑΡΗΣ – Π.Α.Ο.Κ. 19:00

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε