Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οι “γρήγορες” μεταγραφές, ο Ντελγκάδο και οι… Έλληνες

Στον Ολυμπιακό θέλουν έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της ομάδας μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Ψηλά στην “ερυθρόλευκη” μεταγραφική λίστα βρίσκεται το όνομα του Σέζαρ Ντελγκάδο, την ίδια ώρα που ένας από τους στόχους των Πειραιωτών είναι και οι μεταγραφές Ελλήνων παικτών. Ανανέωσε ο Αβραάμ, παίρνει σειρά ο “Τόρο”.
Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν βάλει από τώρα μπροστά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, για τη νέα σεζόν, αφού θέλουν να έχουν σχηματιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ρόστερ της ομάδας, για να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία.
 
Όπως άλλωστε δήλωσε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, οι μεταγραφές όπως και οι αποχωρήσεις στους Πειραιώτες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου.
 
 
Πάντως οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να διατηρήσουν στην ομάδα και παίκτες που βοήθησαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένας από αυτούς είναι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2015, ενώ σειρά πρέπει να πάρει ο Κέβιν Μιραλάς και ο Βασίλης Τοροσίδης. Μάλιστα, ο Έλληνας διεθνής αναμένεται να κληθεί μετά το Πάσχα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε