Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Οι Ιταλοί στέλνουν τον Νοβελίνο στον ΟΣΦΠ

Το δημοσίευμα που φέρνει τον Νοβελίνο κοντά στον Ολυμπιακό.
Το δημοσίευμα που φέρνει τον Νοβελίνο κοντά στον Ολυμπιακό.

Ο τέως προπονητής της Ρετζίνα, Βάλτερ Νοβελίνο βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα. Επιβεβαιώνει ο Ιταλός, διαψεύδουν οι ερυθρόλευκοι.

Οι Ιταλοί παρουσιάζουν ως τελειωμένη υπόθεση την ανάληψη της τεχνικής καθοδήγησης του Ολυμπιακού από τον Βάλτερ Νοβελίνο.

Ο 57χρονος τεχνικός με μεγάλη καριέρα στο Καμπιονάτο, δεν έχει ομάδα από τις 24 Οκτωβρίου όταν και απολύθηκε από την Ρετζίνα, αφού είχε μαζέψει 9 βαθμούς σε 10 αγώνες.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Νοβελίνο θα δουλέψει εκτός Ιταλίας, αφού δεν προχώρησε το “φλερτ” με την Μπόλτον πριν από ένα μήνα.

Ο Ιταλός προπονητής έκανε δηλώσεις στα Ιταλικά μέσα και επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα:

“Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά θα εξετάσω τα πάντα πριν αποφασίσω. Προτεραιότητα του μου αποτελεί να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ιταλία. Κάποτε με θεωρούσαν κορυφαίο και θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να προσφέρω.” 

Πάντως ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο να ασχοληθεί αυτή τη στιγμή με τον Ιταλό προπονητή αφού οι διοικούντες πιστεύουν στον Μπάντοβιτς και θέλουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με αυτόν στον πάγκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε