Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι Ιταλοί στέλνουν τον Πιζάρο και οι Ισπανοί “παίρνουν” τον Ριέρα

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο μετεγγραφικό παζάρι αφού είναι η μόνη Ελληνική ομάδα που έχει εξασφαλισμένα έσοδα λόγω της δεδομένης παρουσίας της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό το έχουν αντιληφθεί και οι ξένοι που με καθημερινά ρεπορτάζ τους εμπλέκουν τους ερυθρόλευκους σε διάφορα σενάρια.

Η Gazzetta Dello Sport αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον μέσο της Ρόμα, Νταβίντ Πιζάρο. Η περίπτωση του Χιλιανού μπορεί να μην είναι εύκολη αλλά με δεδομένη την επιθυμία των Αμερικανών ιδιοκτητών των Ρωμαίων να απαλλαγούν από τους μεγάλους σε ηλικία παίκτες, ίσως οι ερυθρόλευκοι να έχουν πιθανότητες για το “μπαμ”.

Οι Ισπανοί από την άλλη επιμένουν ότι η Βαλένθια ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Άλμπερτ Ριέρα. Όμως στα γραφεία της Αλεξάνδρας δεν έχει φτάσει η παραμικρή πρόταση.

Σημαντικό ρόλο στο μετεγγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού θα παίξουν και οι παίκτες που θα φύγουν. Με τον Ραούλ Μπράβο υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, με τον Πάρντο διαταράχτηκαν οι σχέσεις λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων του Βέλγου ενώ ο Ζαϊρί βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν αφού οι υποχρεώσεις τους ξεκινούν στο τέλος Αυγούστου οπότε ο χρόνος κυλάει υπέρ τους.

Μέλμπεργκ: “Ο Βαλβέρδε μας οδήγησε στον τίτλο”

Ο Βίνιαλντουμ… έβγαλε τα μάτια του σκάουτερ του Ολυμπιακού

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε