Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι Ιταλοί στέλνουν Χάιντσε, οι Ισπανοί Μαρτσένα

Οι Ιταλοί στέλνουν Χάιντσε, οι Ισπανοί Μαρτσένα

Ο Κάρλος Μαρτσένα έμεινε ελεύθερος από την Βιγιαρεάλ και στην Ισπανία τον στέλνουν στον Πειραιά, την ώρα που οι Ιταλοί τονίζουν πως ο Γκάμπριελ Χάιντσε αναμένεται ναγίνει συμπαίκτης του Λεάντρο Γκρέκο.

Όσο ο καιρός περνάει και ο Ολυμπιακός δεν προχωρά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού τόσο φουντώνει η φημολογία και μάλιστα στο εξωτερικό για τους υποψήφιους.

Η ιταλική εφημερίδα “Gazzetta dello Sport” και η ιστοσελίδα “forza-roma.com” αναφέρει πως: “Ο Χάιντσε δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για την Αυστρία. Είναι ένα βήμα μακριά από τον Ολυμπιακό, με την ελληνική ομάδα να έχει πάρει ήδη τον Λεάντρο Γκρέκο και δεν αποκλείεται να προσθέσει και τον Αργεντινό”, ενώ αναφορά γίνεται και για τον Τοροσίδη

“Αντ’ αυτού δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ο Βασίλης Τοροσίδης, που για καιρό υπάρχει στο ρεπορτάζ της Ρόμα”.

Την ίδια ώρα η λύση του συμβολαίου του Κάρλος Μαρτσένα με την Βιγιαρεάλ φούντωσε τα σενάρια για επικείμενη μεταγραφή του Ισπανού στόπερ στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα δημοσιεύματα από την Ιβηρική αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο επόμενος σταθμό της καριέρας του Μαρτσένα να είναι ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός πως έχει αρκετές προτάσεις από την Πριμέρα.

Άνοιξαν οι… ουρανοί στο Έρμελο – Έπεσαν “βροχή” τα γκολ

Πάνω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε