Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Οι “καυτοί” διάλογοι στην Παιανία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Διαβάστε όλους τους διαλόγους μεταξύ παικτών και Κωνσταντίνου το απόγευμα της Δευτέρας στην Παιανία, οι οποίοι ήρθαν σήμερα στο “φως” της δημοσιότητας. Η ένσταση του Μπουμσόνγκ και του Χριστοδουλόπολου και οι απαντήσεις του γενικού αρχηγού.

Όλοι οι διάλογοι σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη”:

Κωνσταντίνου: “Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη για την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και το έχετε καταλάβει όλοι. Λάθη έχουν γίνει απ’ όλες τις πλευρές και φτάσαμε εδώ. Όμως πρέπει να το προσπεράσουμε και να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε. Πρέπει και εσείς να βοηθήσετε και να αναλάβετε τις ευθύνες σας στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να παίξουμε στα πλέι οφ και να πάρουμε το Κύπελλο”.

Παίκτες: “Κατανοούμε απόλυτα την κατάσταση και αναγνωρίζουμε πως έχουμε μεγάλες ευθύνες για όσα έχουν γίνει στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά δεν φταίει μόνο αυτό. Είμαστε κι εμείς άνθρωποι. Και έχουμε παράπονα από τη διοίκηση. Υπάρχουν παίκτες που έχουν στοχοποιηθεί, με αποτέλεσμα να δέχονται φραστικές επιθέσεις από τον κόσμο. Και δεν υπάρχει καμία κάλυψη από τη διοίκηση”.

Μπουμσόνγκ: “Θέλω να αναφερθώ σε αυτό το κομμάτι. Θεωρώ απαράδεκτα όσα συνέβησαν μετά το ματς με την Βέροια. Υπήρχε στοχοποίηση παικτών μέσω του Τύπου και κανείς δεν πήρε θέση. Αφήσατε να αιωρούνται πράγματα για κάποιους. Δεν μας προστατεύσατε. Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Είμαστε στον αέρα και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Τη μια μέρα υπάρχουν παίκτες που δεν πρέπει να παίζουν και την άλλη παίζουν. Δεν βοηθάει όλο αυτό την ομάδα”.

Κωνσταντίνου: “Μ’ αυτό που λέει ο Μπουμσόνγκ συμφωνείτε όλοι;”

Παίκτες: “Ναι, έχει απόλυτο δίκιο, έτσι είναι. Έχουν γίνει τρομερά πράγματα μετά το ματς με την Βέροια. Βγήκαν ονόματα και μαύρες λίστες προς τα έξω. Γιατί δεν βγάλατε μια ανακοίνωση να τα διαψεύσετε;”

Κωνσταντίνου: “Δεν γίνεται να διαψεύδουμε όλα όσα γράφονται στις εφημερίδες”.

Παίκτες (εξαγριωμένοι): “Είναι δυνατόν να λες αυτά τα πράγματα; Ρε πάμε να φύγουμε… Μας κοροϊδεύουν. Μας λένε ψέματα”.

Σεϊταρίδης: “Εμείς θέλουμε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Αλλά πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά όλα αυτά τα προβλήματα και να βρούμε λύσεις”.

Οι διάλογοι σύμφωνα με την Sportday:

Μπουμσόνγκ: “Θέλουμε να μάθουμε γιατί θέλατε να διώξετε τον αρχηγό μας. Γιατί έγινε αυτό το μπάχαλο μετά τη Βέροια;”

Κωνσταντίνου: “Ποιον εννοείς;”

Μπουμσόνγκ: “Τον Βύντρα”.

Κωνσταντίνου: “Τις δηλώσεις που έκανε ο Αλαφούζος μετά τη Βέροια τις έχετε διαβάσει; Δεν ανέφερε κανένα όνομα. Αν δεν τις διαβάσατε, να σας τις φέρω”.

Βύντρα: “Τι όνομα να πει, αφού τα φωτογραφίζει. Και τα ονόματα πως γράφονται;”.

Κωνσταντίνου: “Τα ονόματα γράφτηκαν από τους δημοσιογράφους. Δεν ξέρω πως βγήκαν”.

Βύντρα: “Είπαμε να πούμε κάποια πράγματα όπως πρέπει”.

Σπυρόπουλος: “Γιατί δεν βγήκε κάποιος από την διοίκηση να τα διαψεύσει;”.

Κωνσταντίνου: “Παιδιά, θα τα πούμε όλα την Πέμπτη. Να περάσει το ματς με τον Πλατανιά. Κι εγώ όταν έπαιζα μπάλα, άκουγα διάφορα. Το 1980 ο τότε προπονητής της ομάδας είχε πει στον Βαρδινογιάννη ότι δεν με θέλει στην ομάδα, διότι είχα ύποπτη απόδοση. Αν και πέρασα πολλές δύσκολες στιγμές, αμφισβητήθηκα,, η ομάδα πήρε τον Λαφτσή και τον Χοσάδα, αλλά τελικά με τη δουλειά και την αξία μου έπαιξα εγώ”.

Χριστοδουλόπουλος: “Μας κοροϊδεύουν”

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πάντως, δεν θέλησε να σταματήσει έτσι η κουβέντα και τόνισε: “Αν χρειαστεί να κάτσουμε και τρεις ώρες. Γιατί στοχοποιούνται συνέχεια τα ίδια άτομα;”.

Λάζαρος: “Εγώ πάω για προπόνηση, τι να ακούω, ψέματα; Μας κοροϊδεύουν”.

Κωνσταντίνου: “Δεν θα μου λες εσύ τι θα λέω”.

Σεϊταρίδης: “Περίμενε, Λάζαρε να μς πει ό,τι είναι να πει”.

Κωνσταντίνου: “Το δικό σου το θέμα Λάζαρε, είναι διαφορετικό από των άλλων. Είπες, ότι θες να φύγεις και ότι θα φέρεις προτάσεις”.

Χριστοδουλόπουλος: “Ξέρεις από πότε το έχω πει; Και πως βγήκε ότι ζήτησα ξαφνικά να μείνω;”.

Κωνσταντίνου: “Δεν ξέρω, ούτε με νοιάζει. Με εξαίρεση τον Χριστοδουλόπουλο δεν θα φύγει άλλος παίκτης”.

Χαμός στην Παιανία – Ποδοσφαιριστής κλώτησε μπάλα προς τον Ελευθεράκη

Πρόβλημα με Καρνέζη, στήριξη από Φάμπρι

“Γκάζια” από Κωνσταντίνου στην Παιανία – “Αναλάβετε τις ευθύνες σας”

Ζήτησε να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Χριστοδουλόπουλος

Φάμπρι κατά παικτών για την ισοπαλία

Τιμωρός ο Παπαδόπουλος – Πράσινη… αρρώστια στο ΟΑΚΑ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε