Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Οι “κόκκινοι διάβολοι” επέστρεψαν απ’ την… κόλαση! (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
Μπορεί να βρέθηκε να χάνει με 3-0 στην έδρα της Τσέλσι, αλλά η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το “Σταμφορντ Μπριτζ” και να μείνει ζωντανή στη “μάχη” για τον τίτλο.

Το σκορ άνοιξε στο 36′ με το αυτογκόλ του Τζόνι Έβανς, στο 46′ ο Χουάν Μανουέλ Μάτα έκανε το 2-0 με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση από εξαιρετική σέντρα του Τόρες και το 3-0 ήρθε στο 50′ με την κεφαλιά του Νταβίντ Λουΐζ





Στο 58′ και το 69′ σκόραρε ο Ρούνεϊ με τις εκτελέσεις πέναλτι, ενώ στο 84′ ο Χαβιέρ Ερνάντες διαμόρφωσε το τελικό 3-3 με κοντινή κεφαλιά.




Αυτή ήταν η τρίτη φορά στην ιστορία της Γιουνάιτεντ που επιστρέφει σε αγώνα στον οποίο έχει βρεθεί να χάνει με 3-0! Η πρώτη ήταν το 1992 κόντρα στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ όταν το 3-0 έγινε 3-3, ενώ το 2001 το 0-3 από την Τότεναμ έγινε 5-3.



Οι συνθέσεις:

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Νταβίντ Λουΐζ, Μποζίνγκουα, Ραούλ Μεϊρέλες, Εσιέν, Μαλουντά, Στάριντζ (70′ Οριόλ Ρομέου), Μάτα, Τόρες.

Μάν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ραφαέλ (64′ Σκόουλς), Έβανς, Ρίο Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Γκιγκς, Βαλένσια, Άσλεϊ Γιανγκ (53′ Χαβιέρ Ερνάντες), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (85′ Γι-Σουνγκ Παρκ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε