Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι κορυφαίοι αθλητές του golf στο «Turkish Airlines World Golf Final»

Οι κορυφαίοι αθλητές του golf στο «Turkish Airlines World Golf Final»

Η Turkish Airlines και η Ομοσπονδία Golf της Τουρκίας συνεργάζονται για την διοργάνωση ενός μοναδικού τουρνουά golf, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία, με την συμμετοχή των οκτώ κορυφαίων αθλητών golf, μεταξύ των οποίων και του Tiger Woods.

Η Turkish Airlines σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Golf της Τουρκίας θα αποτελέσει τον χορηγό του τουρνουά: «Turkish Airlines World Golf Final», το οποίο θα διεξαχθεί στο Belek, της Antalya, από τις 9 έως τις 12 Οκτωβρίου. Η THY, αποτελεί τον πλέον ένθερμο υποστηρικτή του αθλητισμού σε όλο τον κόσμο.

Το τουρνουά «Turkish Airlines World Golf Final» αναμένεται να προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον παγκοσμίως, ενώ διαθέτει συνολικό ταμείο για τα βραβεία, στα 5,3 εκατομμύρια δολάρια, που θα διεκδικήσουν οκτώ κορυφαία ονόματα των αθλητών που συμμετέχουν στο τουρνουά:

Tiger Woods, ο πιο επιτυχημένος Αμερικανός παίκτης golf, όλων των εποχών και αναμφίβολα ο υψηλότερα αμειβόμενος παίκτης παγκοσμίως.

Rory Mcllroy, ο Βορειοιρλανδός παίκτης που είναι γνωστός και ως ο σταρ της νέας γενιάς. Ο νεότερος αθλητής που έχει κατακτήσει ποτέ το US Open, που σύμφωνα με τους γνώστες του αθλήματος, αποτελεί έναν άριστο αθλητή με πλούσιο ταλέντο και λαμπρό μέλλον.
Charl Schwartzel, ο Νοτιαφρικανός αθλητής του οποίου η καριέρα προχωράει με σίγουρα βήματα.
Lee Westwood, ο αθλητής που έχει γίνει γνωστός από τις κατακτήσεις του σε τουρνουά που πραγματοποιούνται σε κάθε ήπειρο, μεταξύ των οποίων και των PGA και European Tour, δίνοντας του την αίγλη του μοναδικού παίκτη.
Hunter Mahan, ακόμα ένας ταλαντούχος και επιδέξιος Αμερικανός αθλητής που βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης.
Matt Kuchar, ο Αμερικανός αθλητής και 4 φορές νικητής του PGA circuit.
Justin Rose, ο Νοτιαφρικανός αθλητής, γεννημένος στη Βρετανία, με ένα κερδισμένο PGA στη συλλογή του.
Webb Simpson, ο νεαρός Αμερικανός που κέρδισε το US Open το 2012.

Το πρόγραμμα του «Turkish Airlines World Golf Final» έχει ως εξής:

8 Οκτωβρίου, 2012 / Training
9 Οκτωβρίου, 2012 / 1st Tour matches
10 Οκτωβρίου, 2012 / Quarter-final matches
11 Οκτωβρίου, 2012 / Semi-finals
12 Οκτωβρίου, 2012 / Final matches
13 Οκτωβρίου, 2012 / Pro – Am competitions

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Turkish Airlines World Golf Final, μπορείτε να επισκεφτείτε το site της: http://www.turkishairlinesworldgolffinal.org

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε