Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού – Δείτε ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει στις εγκαταστάσεις της Παιανίας τις τρεις φανέλες που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές του τη σεζόν 2012-2013.

Η εκδήλωση αυτή στοχεύει στην προώθηση της νέας εμφάνισης, αφού ήδη από το τελευταίο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου με την ΑΕΚ στα πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τη νέα εμφάνιση.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην παρουσίαση βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, οι αντιπρόεδροι Βασίλης Κωνσταντίνου και Στράτος Σωπήλης, ο Αριστείδης Καμάρας, ο προπονητής Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο διευθυντής της Green Team, Βασίλης Παρθενόπουλος.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η παρουσίαση έγινε σε υπαίθριο χώρο. Από το πούλμαν της ομάδας αποβιβάζοντας οι ποδοσφαιριστές που άκουγαν το όνομα τους, φορώντας τη νέα εμφάνιση.

Με μαύρες φανέλες παρουσιάστηκαν κατά σειρά οι Μαρίνος με το 22, Βύντρα με το 24, Βιτόλο με το 6, Βελάσκες με το 44, Φορναρόλι το 14, Χουχούμης το 41, Δώνης το 46, Πετρόπουλος με το 29, Μπουμσόνγκ με το 4.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με λευκές παρουσιάστηκαν κατά σειρά οι Ζέκα με το 17, Λαγός με το 23, Σεϊταρίδης με το 2, Κουσίδης με το 43, Μαρινάκης με το 47, Σο με το 20, Κάσας με το 42, Χριστοδουλόπουλος με το 10.

Με πράσινες Τοτσέ με το 9, Μαυρίας με το 7, Φουρλάνος με το 34, Τριανταφυλλόπουλος το 45, Πίντο το 5, Σισοκό το 3, Ιωαννίδης με το 8, Σπυρόπουλος με το 31.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Κατά την παρουσίαση των εμφανίσεων, ο Ζαν Αλέν Μπουμσονγκ υποστήριξε πως το καλύτερο θα ήταν οι νέες εμφανίσεις να συνδυαστούν και με τους τίτλους, ενώ μίλησε για τις αναμετρήσεις με την Μάδεργουελ.

«Είναι πολύ ωραία η νέα εμφάνιση, αλλά το ιδανικό είναι να συνδυαστούν και με τα ανάλογα αποτελέσματα. Αυτό που θα χαρούμε είναι να έχουμε σωστά αποτελέσματα μαζί με ωραίες εμφανίσεις. Ο Παναθηναϊκός πάει βήμα βήμα και έχουν έρθει καινούριοι παίκτες στην ομάδα. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν υπομονή και στο τέλος θα δούμε τι θα πετύχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ερωτηθείς για τις «μάχες» με την Μάδεργουελ, τόνισε: «Γνωρίζω πως οι Σκωτσέζοι διακρίνονται από μαχητικό πνεύμα και θα είναι πάρα πολύ δύσκολο το πρώτο παιχνίδι με το κοινό τους. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κοτσόλης, έδωσε το… σύνθημα για την ερχόμενη περίοδο. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός πάει πάντα για το πρωτάθλημα».

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τελευταίοι οι τερματοφύλακες. Με ολόλευκη με μωβ ρίγες στον ώμο ο Καπίνο με το 40, με γαλάζια ο Ταμπάκης με το 43 και ο Κοτσόλης με το 25, με την ανθρακί ο Καρνέζης με το 27.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε