Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι νεοφώτιστοι και η αποστολή της ΑΕΚ στα Πηγάδια

Οι νεοφώτιστοι και η αποστολή της ΑΕΚ στα Πηγάδια

Η Βέροια αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο και ο Πλατανιάς τον Πανθρακικό στα δύο παιχνίδια που ανοίγουν το πρόγραμμα του Σαββάτου (18:15), ενώ ξεχωρίζει η δοκιμασία της ΑΕΚ στα Πηγάδια με την Ξάνθη (20:30). Όλοι οι αγώνες LIVE στο NewsIt.

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, την 1η αγωνιστική, η Βέροια ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η “βασίλισσα του βορρά” υποδέχεται τον Πανιώνιο, ο οποίος ξεκίνησε με το δεξί τη σεζόν και έχει ως στόχο το 2 στα 2.

Την ίδια ώρα, στο Παγκρήτιο θα διεξαχθεί το ντέρμπι των νεοφώτιστων ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Πανθρακικό. Οι κρητικοί θέλουν να συνοδέψουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ιστορίας τους στην Superleague με νίκη, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στο περσινό παιχνίδι ο Πλατανιάς είχε πάρει τη νίκη, που ήταν η πρώτη στην ιστορία της στη Football League. 

Στην αντίπερα όχθη ο Πανθρακικός μπορεί να έρχεται από ήττα στην Τούμπα, ωστόσο η ομάδα του Σάββα Παντελίδη άφησε υποσχέσεις και καλείται να δείξει συνέχεια και συνέπεια κόντρα σε ένα σύλλογο με τους ίδιους στόχους.

Το σημαντικότερο ματς της ημέρας διεξάγεται στα Πηγάδια εκεί όπου η Ξάνθη υποδέχεται την ΑΕΚ. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έρχεται από την λευκή ισοπαλία κόντρα στον ΟΦΗ, σε ένα ματς που έδειξε πρόβλημα στο γκολ. Από την άλλη η… νέα ΑΕΚ μπορεί να άφησε άριστες εντυπώσεις στην πρεμιέρα ωστόσο ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βαγγέλης Βλάχος θα έχει στην διάθεση του και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Κατίδης, Κατσικοκέρης, Κορδέρο), ενώ η “Ένωση” θα έχει και την υποστήριξη περίπου 1000 οπαδών της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε