Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Οι Νιγηριανοί, ο Παναθηναϊκός και το θέλημα Του Θεού

Οι Σάνι και Ονάζι ήρθαν για τον Παναθηναϊκό.

Οι Εμάνουελ Σάνι και Ογκένι Ονάζι ήρθαν για να δοκιμαστούν από τον Παναθηναϊκό, με την ελπίδα ότι θα καθιερωθούν στην Ελλάδα.

Οι δύο νεαροί αγωνίζονται στη My People FC, μία ομάδα με έδρα το Λάγος που ιδρύθηκε από τον Τέμινοπ Μπάλογκαν Τζόσουα, ηγέτη της χριστιανικής οργάνωσης «Η Συναγωγή, Εκκλησία όλων των εθνών», με σκοπό να παρέχεται βοήθεια στους φτωχούς νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής.

Με μεγάλη έκπληξη είδαν 30 άτομα της συγκεκριμένης οργάνωσης, που έχει παρακλάδι στην Αθήνα, να τους υποδέχονται, γεγονός που τους χαροποίησε ιδιαίτερα. Η θρησκεία, μάλιστα, ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξαν την Ελλάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και θέλω να αξιοποιήσω αυτή την ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα και τον συμπαίκτη μου. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά για να καθιερωθούμε», τόνισε ο Εμάνουελ Σάνι. «Ηταν κάτι ξαφνικό. Ήμουν στην Νιγηρία και με πήραν τηλέφωνα να δοκιμαστώ. Με είχαν πάρει πολλές ομάδες και έπρεπε να αποφασίσω που θα πάω, αλλά εγώ επέλεξα να έρθω στην Ελλάδα γιατί αυτό είναι το θέλημα του θεού», υπογράμμισε.

Από την πλευρά του, ο Ογκένι Ονάζι δήλωσε: «Είναι πολύ καλό που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα. Και εγώ και ο Σάνι είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ γιατί είναι μια χριστιανική χώρα. Είναι μια χώρα που αγαπάει το θεό και θέλουμε να γίνουμε μέλος αυτής της ομάδας και αυτής της χώρας. Θέλουμε να παίξουμε εδώ καλά να είμαστε δίπλα σας και να υμνούμε τον θεό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε