Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Οι “ομορφιές” των ανεγκέφαλων, η χειρονομία του Σισέ και το θέλημα Θεού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το ΟΑΚΑ μετατράπηκε σε “χώρο διερχομένων”, οι παίκτες της ΑΕΚ ευχαριστούσαν το Θεό για την ανέλπιστη πρόκριση και ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα έγιναν.

– Οι “ομορφιές” στο ΟΑΚΑ ξεκίνησαν νωρίς αφού περίπου 100 οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στις εξέδρες χωρίς εισιτήριο και η αστυνομία τους απώθησε κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών.
 
– O Σισέ κατά την είσοδο των φιλάθλων της ΑΕΚ στο γήπεδο, μετά το γκολ του Βύντρα, όχι απλά δεν έφυγε από το σημείο αλλά έκανε χαρακτηριστική κίνηση προς τους οπαδούς ζητώντας τους να έρθουν ένας ένας και να αναμετρηθούν!
 
– Στο τέλος του αγώνα οι οπαδοί της Ένωσης είχαν αποφασίσει να μπουν στο γήπεδο. Το γκολ του Μίτσελ δεν τους άλλαξε τα πλάνα απλά άλλαξε τη διάθεση των περισσοτέρων. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είχαν αποχωρήσει, μιας και τα έλεγαν με τον Παππά για το χρόνο καθυστερήσεων όμως ευτυχώς κανένας δεν ασχολήθηκε μαζί τους. Όλοι πίστευαν ότι το κλίμα που θα ακολουθούσε θα ήταν πανηγυρικό, αλλά οι ανεγκέφαλοι χάλασαν τη γιορτή κάνοντας επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις. Τα χημικά δημιούργησαν αποπνιχτική ατμόσφαιρα και οι παίκτες δεν μπόρεσαν να το χαρούν μέσα στο γήπεδο όσο θα ήθελαν.
 
– Το γλέντι πάντως συνεχίστηκε στα αποδυτήρια. Εκεί κατέβηκε και ο Σταύρος Αδαμίδης που μοίρασε αφειδώς συγχαρητήρια για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα


Σισέ: “Με… πήδηξαν”

Επική πρόκριση με χιτσκοκικό φινάλε!

Από τον παράδεισο στην κόλαση και από εκεί στα ημιτελικά η ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε