Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι όροι του Πολέμη για την προεδρία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την ειρηνική συνύπαρξη όλων των μετόχων και όχι άπλα την στήριξη τους ζητά να εξασφαλίσει ο Αδαμάντιος Πολέμης ώστε να αναλάβει πρόεδρος στον Παναθηναϊκός. Τα πλάνα του Φερέιρα για την Καβάλα.

Ο εφοπλιστής Αδαμάντιος Πολέμης είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει πρόεδρος στον Παναθηναϊκό και να βγάλει την ομάδα από το διοικητικό αδιέξοδο, ωστόσο για να συμβεί αυτό ζητάει εγγυήσεις από τους μετόχους.
 
Μπορεί στις συζητήσει που είχε με τους Βαρδινογιάννη, Πατέρα, Βγενόπουλο και Γιαννακόπουλο να πήρε το χρίσμα για να αναλάβει αλλά ο ίδιος ο Πολέμης θέλει κάτι παραπάνω. Τι είναι αυτό; Μα να υπάρχει σύμπνοια από όλους και συμμετοχή για να πορευτεί χωρίς προβλήματα η ομάδα. Τα μηνύματα που προκύπτουν μέχρι στιγμής από την πλευρά του είναι μάλλον θετικά, με τον ίδιο ωστόσο να φέρεται να έχει ζητήσει τη συνύπαρξη στο ίδιο τραπέζι των Πατέρα, Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλου και Βγενόπουλου, αλλά και τη συμμετοχή τους αναλογικά στην επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
 
Την ίδια ώρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καταστρώνει τα πλάνα του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καβάλα. Ο Πορτογάλος δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους τραυματίες Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο αλλά και τον τιμωρημένο Λέτο. Έτσι προσανατολίζεται σε σχήμα με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλο στην άμυνα, Σιμάο, Κατσουράνη, Νίνη στα χαφ και Γκαρσία, Γκοβού, Σισέ στην επίθεση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε