Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι παίκτες δείχνουν…το δρόμο, οι μέτοχοι όμως δεν βλέπουν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βάζουν για 90 λεπτά στην άκρη τα προβλήματα τους και αποδεικνύουν μέσα στο γήπεδο ότι η ομάδα έχει μέλλον, αλλά περιμένουν από τους μετόχους να της το διασφαλίσουν.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα και οι παίκτες του κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις τους ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πράσινοι με πρωταγωνιστές τους “ξεχασμένους” Καραγκούνη και Πετρόπουλο νίκησαν και τον Πανιώνιο και πλέον αν ξεκίναγαν αυτήν τη στιγμή τα πλέι οφ θα είχαν 3 βαθμούς, έναντι ενός του Ατρομήτου και κανενός του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Το θέμα βέβαια που απασχολεί τους πάντες είναι το τι θα γίνει με τα διοικητικά της ΠΑΕ. Βγενόπουλος και Βαρδινογιάννης συνεχίζουν την κόντρα τους, οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν φαίνεται να ασχολούνται και ελάχιστοι είναι εκείνοι που προσπαθούν να βρουν τα χρήματα που απαιτούνται ως το τέλος της σεζόν για να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Πάντως κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο αφού η προθεσμία της UEFA έχει εκπνεύσει και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν είναι εύκολο να πειστεί να δώσει παράταση στους “πράσινους”.

Καραγκούνης μοίραζε, Πετρόπουλος έβαζε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε