Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι προσπάθειες του Αλαφούζου και η μοναξιά των παικτών

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο κεκλεισμένο των Θυρών ΟΑΚΑ, την ώρα που ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε συζητήσεις με τους μετόχους για την ανεύρεση λύσης στο διοικητικό αδιέξοδο.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό εξακολουθεί να είναι “τραγική” έστω κι αν βρέθηκαν κάποια χρήματα για την πληρωμή των υπαλλήλων της ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκίνησε νέο κύκλο επαφών με τους μετόχους αλλά και με πρόσωπα που δεν έχουν εμπλοκή με την ομάδα. Αναζητεί μία λύση ώστε ο Παναθηναϊκός να βγει από τη διοικητική αβεβαιότητα και να γλιτώσει τα χειρότερα.

Την ίδια ώρα οι “πράσινοι” έχουν και ένα παιχνίδι μπροστά τους. Στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει την τρίτη σερί νίκη του ώστε να διατηρήσει ή να αυξήσει τη διαφορά του από τον τρίτο Ατρόμητο.

Ο Φερέιρα αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και να δώσει την ευκαιρία στον Σεϊταρίδη και τον Καπίνο να αγωνιστούν.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

ΠΑΟ: Εκτός Καρνέζης, Βιτόλο και Τότσε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε