Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι προσπάθειες του Ντέμη και το “μπλόκο” απο ΣτΕ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι επαφές του Ντέμη Νικολαΐδη για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ, συνεχίζονται. Νέο πρόβλημα προέκυψε στην Ένωση, αυτή τη φορά αναφορικά με τα πλάνα του Νίκου Νοτιά για επέκταση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα.

Μοναδική ευχάριστη είδηση απ’ τον Μπουγαΐδη

Ο πρώην πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων”, έχει προχωρήσει σε εμπορικές συμφωνίες με χορηγούς, προκειμένου να φέρει άμεσα χρήματα στα ταμεία της ΑΕΚ.

Ωστόσο δεν σταματάει εκεί, ψάχνοντας για νέες εμπορικές συμφωνίες, αλλά και το κυριότερο… για βασικό χρηματοδότη. Ο Νικολαΐδης αναζητεί βιώσιμη λύση για τα οικονομικά προβλήματα της Ένωσης, χωρίς να δεσμεύεται να παρουσιάσει το πλάνο του, στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της επόμενης Τετάρτης.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Ένωσης προσπαθεί να έρθει σε διακανονισμό με την Εφορία, ώστε να εκδοθεί η φορολογική ενημερότητα. Επίσης, η προσοχή στρέφεται και στα εισιτήρια των πλέι οφ, όπου θα γίνουν προσπάθειες να μην αντιμετωπιστεί κάποιο πρόβλημα.

Νέο πρόβλημα με ΣτΕ

Το ανώτατο δικαστήριο έκρινε μη νόμιμο (για δεύτερη φορά μέσα στην τελευταία διετία) το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την έγκριση πολεοδομικής μελέτης που αφορά την επέκταση 145 στρεμμάτων στην περιοχή του αθλητικού κέντρου, που προορίζεται για τη δημιουργία κέντρου μεγάλης κλίμακας για προπόνηση ομάδων, το οποίο ήδη χρησιμοποιεί η ΑΕΚ.

Η απόφαση 51/12 του ΣτΕ έκρινε ότι δεν είναι νόμιμες οι προσθήκες μη αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς δεν είναι αναγκαίες και υποστηρικτικές για τον αθλητισμό. Συνεπώς, κατέληξε ότι το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος δεν είναι νόμιμο στο σύνολό του.

Η εξέλιξη αυτή είναι τουλάχιστον ανατρεπτική ως προς τα σχέδια του Νίκου Νοτιά για το αθλητικό κέντρο στα Σπάτα και ίσως σηματοδοτήσει νέες εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε