Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι πρώτες αλλαγές του Κόκκαλη

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι το νέο προσώπο στην ομάδα του Ολυμπιακού
Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι το νέο προσώπο στην ομάδα του Ολυμπιακού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχει πιάσει ήδη δουλειά στου Ρέντη ως διευθυντής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, ενώ με το τηλέφωνο στο χέρι βρίσκονται Τζόρτζεβιτς και Γκαγκάτσης. Παρουσία του προέδρου η κοπή της πίτας.

Μετ΄εμποδίων η προετοιμασία για τον Πανιώνιο

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπέρ του Κόκκαλη

Οι αποφάσεις της πρόσφατης συνάντησης κορυφής στο “στρατόπεδο” των ερυθρόλευκων έχουν τεθεί ήδη σε ισχύ. Η ενεργοποίηση του Δημήτρη Θεοδωρίδη σε ρόλο διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας είναι γεγονός. Ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη βρέθηκε την Πέμπτη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού όπου ανακοίνωσε στους παίκτες τα νέα και προσπάθησε να τους εμψυχώσει εν όψει της συνάχειας.

 
“Η αλήθεια είναι πως έχουμε πιάσει πάτο. Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η διοίκηση αλλά σημαντικό μερίδιο έχετε και εσείς. Εγώ θα είμαι, σχεδόν, καθημερινά κοντά σας. Όχι για να σας κάνω έλεγχο, αλλά για να είμαι στο πλευρό σας σε ό,τι χρειαστείτε. Ήθελα να έρχομαι και πιο παλιά αλλά δεν συμφωνούσε ο προηγούμενος προπονητής. Η αλήθεια είναι ότι βλέπω να δουλεύεται με μεγαλύτερη όρεξη, προσπαθείτε περισσότερο.
 
Μπορεί ο τίτλος να έχει σχεδόν χαθεί αλλά αυτό που μετράει για τον κόσμο είναι να τα δίνετε όλα. Κάποιοι αποδοκιμάζουν κι εσάς και τον πρόεδρο και όλους. Τα ξέρετε και τα έχετε περάσει οι περισσότεροι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
 
Για μένα είναι αφύσικο να λένε ό,τι ο ΠΑΟΚ πάει πρωτάθλημα και όχι εμείς. Δεν το δέχομαι αυτό και είμαι σίγουρος ό,τι δεν το δέχεστε κι εσείς. Πιστεύω ότι αν βάλουμε δίπλα-δίπλα τις ενδεκάδες που έπαιξαν την Κυριακή, δεν υπάρχει καμία σύγκριση, έχουμε πολύ καλύτερο ρόστερ. Υπερέχουμε και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο”, τόνισε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης.
 
Στις αποφάσεις του Σωκράτη Κοκκάλη φαίνεται να είναι η προσθήκη κάποιων ατόμων σε καίρια πόστα, τα οποία την φετινή σεζόν είχαν μείνει ακάλυπτα. Η επιστροφή του Πέντρανγκ Τζόρτζεβιτς είναι θέμα χρόνου. Εάν αυτό δεν συμβεί τις επόμενες μέρες θα θα συμβεί το καλοκαίρι όταν και θα αρχίσει το χτίσιμο της νέας ομάδας. Στο μυαλό του ισχυρού άνδρα των “Πειραιωτών” βρίσκεται πάντα η πρόσληψη του Βασίλη Γκαγκάτση και δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη αν πιάσει και αυτός άμεσα δουλειά.
 
Την Παρασκευή στου Ρέντη θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της πίτας του συλλόγου, παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη ο οποίος αναμένεται να δώσει το στίγμα του για την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό.
 
Στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας, πρόταση για τον Ζεβλάκοφ από την Ανκαραγκούτσου έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ η οποία όμως απορρίφθηκε καθώς δεν κρίθηκε ικανοποιητική.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε