Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ – “Περήφανοι και ταπεινοί”

ΦΩΤΟ REUTERS.
Ο Τζον Γ. Χένρι είναι ο άνθρωπος που καλείται να επαναφέρει την ομάδα του Άνφιλτν στις επιτυχίες. Ο Αμερικανός απευθύνθηκε για πρώτη φορά στον κόσμο της ομάδας μέσω του Liverpool TV.

Είμαστε περήφανοι και ταπεινοί. Είμαστε όμως εδώ για να κερδίσουμε”, ήταν τα πρώτα λόγια του νέου ισχυρού άνδρα των “κόκκινων”. “Έχουμε να κάνουμε πολύ δουλειά στην ομάδα, αλλά από εδώ και πέρα, θα επιτεθούμε. Τους τελευταίους δύο μήνες κάναμε σπουδαία δουλειά και είδαμε όλες τις προκλήσεις και τα προβλήματα που υπάρχουν. Πρέπει να δουλέψουμε για να τα λύσουμε”.
 
Ο Τζον Γ. Χένρι μίλησε στην καρδιά του κόσμου της ομάδας χωρίς να υποσχεθεί λαγούς και πετραχήλια, όπως έκαναν οι προκάτοχοι του. Αναφέρθηκε στο “καυτό” θέμα του γηπέδου και τόνισε πως θα δώσει το παρών την Κυριακή στο “Γκούντισον Παρκ”, στο τοπικό ντέρμπι με την Έβερτον.

Για το γήπεδο είπε: “Είναι το ίδιο θέμα που αντιμετωπίσαμε στη Βοστώνη. Πήγαμε εκεί γνωρίζοντας τί πρέπει να κάνουμε, να χτίσουμε ένα νέο γήπεδο ή να ανακαινίσουμε το υπάρχον. Υπάρχουν προκλήσεις εδώ, αλλά έχουμε έναν πολύ δυνατό οργανισμό, οικονομικά και υπό άλλες οπτικές γωνίες, ενώ έχουμε και κάποιους περίφημους στρατηγικούς σχεδιαστές”.

Για το ότι η Λίβερπουλ έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα 20 χρόνια είπε: “Οφείλουμε να ακούσουμε, να μάθουμε, να μιλήσουμε με την κοινότητα, με το διοικητικό συμβούλιο της πόλης, με τους φιλάθλους. Αλλά το σημαντικότερο όλων, είναι να κάνουμε το πιο σημαντικό για τη Λίβερπουλ, για μεγάλο διάστημα μπροστά”.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε