Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι πρώτες μεγάλες “μάχες” Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με φόντο το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Σιένα στο ΣΕΦ και θέλουν τη διατήρηση του πλεονεκτήματος έδρας, ενώ οι “πράσινοι” θα αναζητήσουν το μπέικ κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπαρτσελόνα.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μίλος Τεόντοσιτς ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση και η συμμετοχή του στον αποψινό αγώνα είναι αμφίβολη.

Πρόβλημα με Τεόντοσιτς στον Ολυμπιακό

Αντίθετα ο Κέσελ είναι έτομος αλλά η μακρά απουσία του ίσως δεν του επιτρέψει να πάρει χρόνο συμμετοχής. Στα θετικά η επιστροφή του Γιάννη Μπουρούση που στο ματς κόντρα στον Ηλυσιακό έδειξε ότι είναι πανέτοιμος να βοηθήσει κάτω από τα καλάθια.

Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει Σιένα από τον Παπαλουκά

Από την άλλη η Σιένα έχοντας όλα τα όπλα στη διάθεση της, μετά τις επιστροφές ΜακΚάλεμπ και Καουκένας θα ψάξει το μπρέικ, με μπροστάρη τον Νίκο Ζήση.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA.

Να γίνει “μόνιμος” κάτοικος Βαρκελώνης θέλει ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι τα “θαλάσσωσαν” στο τέλος του Top 16 της Ευρωλίγκας και έχασαν μέσα από τα χέρια τους την πρωτιά του ομίλου και το πλεονέκτημα έδρας. Έτσι θα κληθούν να σπάσουν την έδρα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπαρτσελόνα που τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί κακός του δαίμονας.

“Τα ψέμματα τελείωσαν”

Ο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και μετά την επιστροφή του Μάριτς έχει μία ακόμη αξιόπιστη λύση κάτω από τα καλάθια. Ο “Ζοτς” τόνισε την κρισιμότητα των αγώνων αλλά δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για πρόκριση στο φάιναλ φορ που θα φιλοξενηθεί στη Βαρκελώνη.

Ομπράντοβιτς: Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει μάθει να ζει χωρίς τους Μάικλ και Μπαζίλε αλλά είχε τον Άλαν Άντερσον να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του. Οι Καταλανοί τελείωσαν αήττητοι τη δεύτερη φάση και δείχνουν να βρίσκονται σε καταπληκτική κατάσταση.

Ναβάρο: Να… πεθάνουμε για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ. Η πρόκριση θα κριθεί στις 3 νίκες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε