Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Οι Ρώσοι τον έφεραν… Τούμπα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο πρώτο μισό του ημιχρόνου κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, ωστόσο οι Ρώσοι κόντρα στη ροή του αγώνα σκόραραν και ψαλίδισαν τις ελπίδες του δικεφάλου για πρόκριση.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η ήττα με 1-0 σίγουρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς της Μόσχας. Οι Ρώσοι πέτυχαν γκολ την ώρα που οι παίκτες του Χάβου είχαν την υπεροχή και στη συνέχεια επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Ολική καθίζηση μετά το 28΄ έπαθε ο δικέφαλος.

Το πάθος από την εξέδρα έδωσε την απαραίτητη ώθηση στον ΠΑΟΚ που μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια, το διαγώνιο σουτ του Σαλπιγγίδη και η κεφαλιά του Ίβιτς δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ακινφέεφ και κάπου εκεί τελείωσε η επιθετική δραστηριότητα των παικτών του Μάκη Χάβου.
 
Ο Βιτόλο ήταν ανέτοιμος, ο Τσουκαλάς έδειξε να μην μπορεί να αποδώσει ως δεξί χαφ και κάπως έτσι χάθηκε η μάχη του κέντρου. Η ΤΣΣΚΑ ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και έφτασε στο γκολ με τον Νέσιντ στο 28′. Η άμυνα κοιμήθηκε, ο επιθετικός των Ρώσων κατέβασε με όλη του την άνεση και χωρίς δυσκολία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Ο ΠΑΟΚ δεν συνήλθε ποτέ και χάρη στην εκπληκτική ημέρα του Κώστα Χαλκιά το σκορ έμεινε στο 0-1 μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Ο έμπειρος πορτιέρο νίκησε στα τετ α τετ τους Ντουμπία, Νέσιντ και κράτησε την ομάδα του στο ματς.
 
Σαν να μην έφτανε στον δικέφαλο το ότι ήταν πίσω στο σκορ ήρθε και η αναγκαστική αλλαγή του Χαλκιά στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου έφτασαν κοντά στη ισοφάριση στο 58′ αλλά ο Ελ Ζαρ που μόλις είχε μπει στον αγώνα αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
 
Από εκεί και μετά ελάχιστες ευκαιρίες έγιναν μπροστά στις δύο εστίες με σημαντικότερη το τετ α τετ του Ντουμπία στο 77′, με τον Κρέσιτς να σώζει την ομάδα του.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (46′ Κρέσιτς), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Λίνο, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο (57′ Ελ Ζαρ), Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (70′ Αθανασιάδης), Σαλπιγγίδης.


ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Σεμπέρας, Ιγκνάσεβιτς, Ντουμπία (85′ Τζουγκάεφ), Μαμάεφ, Ναμπάμπκιν, Τσαούνα (66′ Αλντόνιν), Τόσιτς (91′ Α. Μπερεζούτσκι), Μπερερζούτσκι, Στσένικοφ, Νέσιντ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε