Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι… συμβουλές Βασσάρα για Λέτο έφεραν δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο υπεύθυνος ορισμού διαιτητών της Σούπερ Λίγκας στην ΚΕΔ συμβούλεψε τους διαιτητές να προσέχουν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, τονίζοντας:“Προσοχή, ο συγκεκριμένος βουτάει διαρκώς για να κερδίσει φάουλ και πέναλτι”. Ενοχλημένοι εμφανίζονται οι “πράσινοι”
Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στους κόλπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τα λεγόμενα του Κύρου Βασσάρα, σε ομιλία του στο σεμινάριο που έγινε στο Λιτόχορο για διαιτητές.
 
Ο παλιός διαιτητής έδειξε την φάση του πέναλτι που κέρδισε στην Ξάνθη ο Λέτο, λέγοντας: “Προσοχή, ο συγκεκριμένος βουτάει διαρκώς για να κερδίσει φάουλ και πέναλτι”, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του “τριφυλλιού”.
 
Στην ΠΑΕ θεωρούν… προκλητική τη δήλωση του Βασσάρα που είπε πως στην Ξάνθη ο διαιτητής Παππάς έκανε λάθος στην υπόδειξή του και μάλιστα σε ένα ματς, που ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα από την διαιτησία, στην αποβολή του Βιτόλο.
 
Μάλιστα, στο “πράσινο” στρατόπεδο υποστηρίζουν πως ο Λέτο δέχεται αρκετά δυνατά χτυπήματα στα παιχνίδια και παρόλα αυτά, σπάνια αντίπαλός του δέχεται κίτρινη κάρτα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε