Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Οι τελευταίες δοκιμές του Σάντος – Ελλάδα – Αρμενία (21.30)

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας στην Αυστρία ολοκληρώνεται με το τελευταίο της φιλικό κόντρα στην Αρμενία. Ο Σάντος δεν θα χρησιμοποιήσει τους Νίνη, Τοροσίδη οι οποίοι δεν είναι 100% έτοιμοι.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπαίνει στην τελική φάση της προετοιμασίας του ενόψει του Euro 2012. Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει στο τελευταίο της φιλικό την Αρμενία και ο Φερνάντο Σάντος θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.

Αναμένεται να ξεκινήσουν: Σηφάκης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μανιάτης, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Φορτούνης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Μάκος, Φωτάκης, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου, Φετφατζίδης, Σαμαράς.

Νίνης και Τοροσίδης δεν θα αγωνιστούν. Ο πρώτος αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση ενώ ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού ανέβασε ρυθμό αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Το ματς κόντρα στην Αρμενία θα ξεκινήσει στις 21.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Το NewsIt στην Αυστρία – Αποχώρησε ο Νίνης (VIDEOS)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε