Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“ΟΚ” ο Μανιάτης – Στη διάθεση του Ζαρντίμ για Σάλκε!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με την πρωινή προπόνηση της Κυριακής, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Σάλκε. Κανονικά προπονήθηκε ο Μανιάτης, ο οποίος τίθεται πλέον στην διάθεση του Ζαρντίμ για την αναμέτρηση με τους Γερμανούς. Ισπανική… σφυρίχτρα στο ματς της Τρίτης.

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από τα Γιάννενα, έκανε το “3×3” στο πρωτάθλημα και πλέον μπήκε σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ! Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Σάλκε την Τρίτη στο Φάληρο, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ ακολούθησαν μέρος του προγράμματος στο γήπεδο, συνεχίζοντας στο γυμναστήριο και κάνοντας παράλληλα αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς με ασκήσεις επάνω στο τελείωμα των φάσεων και δίτερμα.

Τα καλά νέα ήρθαν από τον Γιάννη Μανιάτη, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα εκγύμνασης και ουσιαστικά τέθηκε στην διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την αναμέτρηση με τη Σάλκε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”!

* Ο Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σάλκε. Ο 39χρονος Ισπανός ρέφερι έχει βρει μπροστά του και στο παρελθόν τους “ερυθρόλευκους”. Στις 15 Ιουλίου του 2010 ήταν διαιτητής στην εκτός έδρας νίκη με 5-0 επί της αλβανικής Μπέσα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

“Έχτισε” από νωρίς διαφορά – Και τώρα… κοιτάζει Σάλκε

Πιάσε με αν μπορείς! – ΠΑΣάς…ο Ολυμπιακός, +7 απ’τον Παναθηναϊκό

Έρχεται με… φόρα η Σάλκε στο “Καραϊσκάκη” (VIDEO)

Θεοδωρίδης: Εμείς απαντάμε στο γήπεδο!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε