Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Όλα δείχνουν Δώνη στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα φαίνεται ότι διανύει τις τελευταίες του ημέρες στον πάγκο του Παναθηναϊκού και ήδη γίνεται κουβέντα για τον αντικαταστάτη του. Ο Γιώργος Δώνης είναι το μεγάλο φαβορί αλλά δεν είναι ο μόνος που υπάρχει στη λίστα…

Ξέσπασε ο Γόντικας στους παίκτες: Κόψτε τις δικαιολογίες και παίξτε μπάλα

Την αύξηση την επικύρωσαν, λεφτά θα βάλουν οι μέτοχοι του ΠΑΟ;

Ο Πορτογάλος τεχνικός του τριφυλλιού έχει χάσει και τους τελευταίους συμμάχους που είχε στην ομάδα αφού στα 27 παιχνίδια που έχει κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετράει 13 νίκες και 10 ήττες. Αριθμοί απογοητευτικοί για μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό.

Όλα δείχνουν ότι ο Φερέιρα μετά τα πλέι οφ θα αποτελέσει παρελθόν. Η επόμενη ημέρα των πράσινων αναμένεται να βρει το Γιώργο Δώνη στον πάγκο.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου είναι το φαβορί, αφού χαίρει της εκτίμησης των διοικούντων ενώ και οι φίλοι της ομάδας τον βλέπουν σαν παιδί του συλλόγου λόγω της επιτυχημένης παρουσίας του ως παίκτης.

Πληροφορίες από το Περιστέρι αναφέρουν ότι ο Γιώργος Σπανός ψάχνει τον αντικαταστάτη του Δώνη, αφού στο συμβόλαιο που δέχνει τις δύο πλευρές υπάρχει όρος που επιτρέπει στον Έλληνα τεχνικό να φύγει για μεγαλύτερη ομάδα.

Η εφημερίδα Derbynews αναφέρει ότι και ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι μεταξύ των υποψηφίων, ενώ το όνομα του Κούπερ παίζει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε