Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Όλα δείχνουν… Μπόλονι

Όλα δείχνουν… Μπόλονι
Όπως φαίνεται, ο Ρουμάνος τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, μετά μάλιστα και τη θετική έκβαση που είχε η συνάντηση τουμε τον Παντελή Κωνσταντινίδη στο Παρίσι. Και οι Ούγγροι στέλνουν τον Μπόλονι στον “δικέφαλο του Βορρά”.
Ο τεχνικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ έδωσε τα… χέρια με τον Ρουμάνο τεχνικό για συμβόλαιο τριών ετών και το μόνο που απομένει, είναι ο Λάζλο Μπόλονι να έρθει στην Ελλάδα και να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.
 
Στην συνάντηση που είχαν το βράδυ της Πέμπτης οι δύο άντρες, συζήτησαν αρκετά θέματα όπως την περίοδο και τον τόπο της προετοιμασίας, το τεχνικό τιμ, το Ελληνικό πρωτάθλημα, κλπ.
 
Αυτό που θα συζητηθεί σίγουρα ξανά (πιθανότατα παρόντος και του προέδρου, Θόδωρου Ζαγοράκη), είναι το κασέ του. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ επιθυμούν να το κρατήσουν κάτω από τα 500 χιλιάδες ευρώ και 600 χιλιάδες συνολικά με τους συνεργάτες του.
 
Η… αποστολή του Κωνσταντινίδη -βέβαια- δεν έφτασε στο τέλος της. Ήδη, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Βαλένθια, ενώ θα επισκεφτεί κι άλλες πόλεις της Ιβηρικές Χερσονήσου, αφού εκεί εστιάζονται οι υπόλοιποι στόχοι του δικεφάλου εάν κάτι “στραβώσει” με τον Μπόλονι.
 
Η επιστροφή του στην χώρα μας, είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή. Στην συνέχεια θα συναντηθεί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, για να τον ενημερώσει πλήρως για τις επαφές που έκανε.
 
Πάντως, ακόμη ένα δημοσίευμα από το εξωτερικό έρχεται να προστεθεί σε αυτά που θέλουν τον Λάζλο Μπόλονι να είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ. Αυτή την φορά ήταν η σειρά της ουγγρικής ιστοσελίδας “nemzetisport.hu” να αναφέρει ότι ο Ρουμάνος τεχνικός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον “δικέφαλο του Βορρά”, τονίζοντας μάλιστα ότι οι διαπραγματεύσεις στο Παρίσι διήρκεσαν επτά ώρες.
 
Συγκεκριμένα γράφεται: “Ο Λάζλο Μπόλονι συναντήθηκε στο Παρίσι με τους ηγέτες του ΠΑΟΚ και διαπραγματεύτηκαν επί επτά ώρες για τριετές συμβόλαιο. Ο Μπόλονι είναι έτοιμος να δεχτεί την προσφορά και η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει από τον πρόεδρο του συλλόγου, Θοδωρή Ζαγοράκη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε