Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολα για την ανατροπή – Παναθηναϊκός – Μάλαγα (21.45)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “πράσινοι” καλούνται να ανατρέψουν το 2-0 της Ισπανίας και να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που αν συμβεί θα τους φέρει τουλάχιστον 13 εκ. ευρώ στα ταμεία τους. Χωρίς Μπουμσόνγκ και Κουίνσι αλλά με Κατσουράνη ο Παναθηναϊκός.

Η μεγάλη ώρα για τον Παναθηναϊκό έφτασε. Οι “πράσινοι” μπροστά στον κόσμο τους θέλουν να φορέσουν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι και να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στη Μάλαγα η οποία θέλει να σκοράρει και στο ΟΑΚΑ για να σφραγίσει το εισιτήριο της.

Ο αγώνας είναι εξαιρετικά σημαντικός και για τις δύο ομάδες αφού ενδεχόμενη πρόκριση θα τις βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Ο Παναθηναϊκός αν καταφέρει να μπει στους ομίλους θα μπορεί να υπολογίζει σε έσοδα τουλάχιστον 13 εκ. ευρώ. Αν δεν μπορέσει να πάρει την πρόκριση, έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Europa League όπου τα έσοδα θα μειωθούν στο μισό.

Ο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τους ανέτοιμους Μπουμσόνγκ και Κουίνσι ενώ ο Κατσουράνης που είναι στη 18άδα δεν αποκλείεται να καθήσει στον πάγκο.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους: Καρνέζη, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλο, Πίντο (Μαρίνο ή Σεϊταρίδη), Βιτόλο, Ζέκα (Κατσουράνη), Σισοκό, Μαυρία, Χριστοδουλόπουλο, Φορναρόλι.

Ο Νορβηγός Τομ Χάραλντ Χάγκεν θα διαιτητεύσει το ματς που θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει από νωρίς LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Με Κατσουράνη αλλά χωρίς Κουίνσι και Μπουμσόνγκ ο Παναθηναϊκός

Φερέιρα: Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές – Θέλω να δω δυναμισμό

Μπουμσόνγκ: Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει

 

Ραντεβού στα δικαστήρια δίνουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε