Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Όλα κρίθηκαν…νωρίς – Επέστρεψε στις νίκες με τριάρα ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Χρειάστηκε να περάσουν 5 αγώνες για να πανηγυρίσει νίκη ο Δικέφαλος του Βορρά και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο κόντρα στον Παναιτωλικό που έπαιξε σχεδόν σε όλο το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Άντι στο 5′. Βιεϊρίνια, Παπάζογλου και με εκπληκτικό σουτ ο Σπαντάτσιο σημείωσαν τα γκολ της νίκης με 3-0 των γηπεδούχων

Δείτε το LIVE του αγώνα
.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα νίκησε άνετα με 3-0 τον Παναιτωλικό που αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο από το 5ο λεπτό.
 
Ο Άντι έδιωξε με το χέρι πάνω στη γραμμή και είδε την κόκκινη κάρτα, ενώ ο Βιεϊρίνια ευστόχησε στο πέναλτι και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.
 
Οι γηπεδούχοι παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα δεν δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες και φάνηκαν να αρκούνται στο υπέρ τους 1-0.
 
Στο δεύτερο μέρος όμως ένα καταιγιστικό τετράλεπτο ήταν αρκετό για να τους φέρει στο 3-0. Στο 53′ ο Παπάζογλου με κεφαλιά νίκησε τον Μπλάζιτς και στο 56′ ο Σπαντάτσιο με εκπληκτικό σουτ σημείωσε το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα.
 
Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος για να δώσουν διαστάσεις στη νίκη τους αλλά ο Μπλάζιτς κράτησε το 3-0.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Φωτάκης, Σπαντάτσιο, Σαλπιγγίδης (62’ Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια (76’ Ρομπέρ), Παπάζογλου (62’ Αθανασιάδης).

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρομάνος, Κούσας (62’ Μουμίν), Ρότσα, Θεοδωρίδης (72’ Παλαιολόγος), Μπουμάλ, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Αντι, Καμαρά (63’ Μπαμόγκο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε