Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Όλα μηδέν στην Πάτρα, Κέρκυρα – Ηρακλής 0-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά από ένα κάκιστο ματς στο Παμπελοπονησιακό με ελάχιστες φάσεις οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι.

Το LIVE του αγώνα
 
Το παιχνίδι της Πάτρας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να εμφανίζουν… ομοιότητες και εντός γηπέδου. Πάντως, η Κέρκυρα παρέμεινε αήττητη στην έδρα της, ενώ σημαντικός ήταν ο βαθμός για τον Ηρακλή που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από την Καβάλα.
 
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αν οι προσπάθειες του Στολτίδη είχαν καταλήξει στα δίχτυα. Στην επανάληψη δεν σημειώθηκε ούτε μία αξιόλογη φάση, ενώ στο 86΄η Κέρκυρα έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Χάμπλε είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΚΕΡΚΥΡΑ: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης (78′ Χάμπλε), Καλαντζής (60′ Γιάντσης), Φλαβίνιο, Τσίγκας, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής
ΗΡΑΚΛΗΣ: Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Κανακούδης, Μάρα (58′ Παπαστεριανός), Χόσεμι, Αραμπατζής, Ιάκομπ, Πίτου Γκαρσία (89′ Βέλλιος), Σίσιτς (66′ Βουτσιάς), Ντάνι, Σολτάνι
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε