Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Όλα μηδέν στο ΟΑΚΑ – Η Κέρκυρα “φρέναρε” την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η “Ένωση” δεν κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά φέτος την Κέρκυρα μένοντας στο 0-0 με τους νεοφώτιστους. Επεισόδια έξω από ΟΑΚΑ. Με αποδοκιμασίες αποχώρησαν οι κιτρινόμαυροι.
 
Η ΑΕΚ χωρίς να εντυπωσιάσει κατάφερε να απειλήσει τουλάχιστον σε πέντε περιπτώσεις την εστία του Κωνσταντόπουλου. Πρωταγωνιστής σε όλες αυτές τις φάσεις ήταν ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Η Κέρκυρα αρκέστηκε στο αμυντικό παιχνίδι με αποτέλεσμα να κάνει την πρώτη της τελική προσπάθεια στο 48ο λεπτό.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν καλύτερα τους χώρους, ο Μπλάνκο δεν βρήκε στόχο στις δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και στο φινάλε ο Χιμένεθ τον απέσυρε για να δώσει την θέση του στον νεαρό Αμπντουραχμάνι. Ο νεαρός στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της “Ένωσης” δεν κατάφερε να αλλάξει τα πράγματα και η ΑΕΚ πέταξε άλλους δύο βαθμούς. Αυτή ήταν η δεύτερη απώλεια βαθμών των κιτρινόμαυρων εντός έδρας μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η “Ενωση” για πρώτη φορά έμεινε στο μηδέν στο γήπεδο της.
 
Με το τελευταίο σφύριγμα υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες της ΑΕΚ από τον κόσμο ενώ νωρίτερα δεν έλειψαν τα παρατράγουδα εκτός σταδίου. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οπαδοί συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έκαναν χρήση χημικών, γεγονός που προκάλεσε την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα στο 49ο λεπτό.
 
Από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές στην μπουτίκ από την οποία εκλάπησαν και διάφορα αντικείμενα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε