Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Όλη η Ελλάδα ήξερε ότι θα έρθει “Χ” το ΠΑΟΚ-Ρούμπιν”

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Το μέλος της Ρωσικής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Μπουμπνόφ άφησε σαφέστατα υπονοούμενα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ρούμπιν Καζάν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Μπουμπνόφ που έχει αρμοδιότητα τον εντοπισμό στημένων αγώνων ήταν δεικτικός στην αναφορά του για το ματς ΠΑΟΚ – Ρούμπιν Καζάν που ολοκληρώθηκε 1-1, αποτέλεσμα που έφερε τον Δικέφαλο του βορρά στην πρώτη θέση και την Ρούμπιν στην επόμενη φάση του Europa League:

“Ο σχολιαστής του αγώνα ακόμα πριν την έναρξη του είπε πως όλη η Ελλάδα ήξερε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα ενώ προέβλεψε ακόμα και το ακριβές σκορ! Ηταν μια παρωδία! Δεν αποκλείω όλοι οι Ελληνες να πόνταραν στο `Χ’ και να είχαν τρελά κέρδη στο στοίχημα. Μόνοι οι τρελοί και οι πατριώτες πρέπει να χαίρονται με την πρόκριση της Ρουμπίν στην επόμενη φάση του Europa League και όχι όσοι αντιλαμβάνονται την κατάσταση όπως είναι.
Για την Τότεναμ το Europa League ήταν περιττό. Όταν οι Λονδρέζοι πληροφορήθηκαν πως η Ρουμπίν ισοφάρισε στη Θεσσαλονίκη, σταμάτησαν να παίζουν γιατί ήξεραν τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Πλέον η Ρουμπίν με το κυνικό της ποδόσφαιρο προκρίθηκε στους “32”. Ας δούμε λοιπόν πως η συνέχιση των υποχρεώσεων της ομάδας στην Ευρώπη θα την επηρεάσει στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Φέτος αποδείχτηκε πως μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είχε πρόβλημα στους αγώνες του πρωταθλήματος. Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν είναι καλό για την Ρουμπίν να συνεχίσει στο European League καθώς τα πλέι οφ στο ρωσικό πρωτάθλημα θα είναι στο νέο έτος πολύ δύσκολα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε