Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Όλοι αθώοι για τα στημένα – “Καθαρός” ο Αγροτικός Αστέρας!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αθώωσε τον Αγροτικό Αστέρα αλλά και τον πρόεδρο του, ενώ τιμώρησε με αφαίρεση 5 βαθμών τον Αετό Σκύδρας.

Απαλλάχθηκε η Ηλιούπολη – Υποβιβάζεται ο Αετός Σκύδρας

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη η μοναδική ομάδα που πλήρωσε για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων είναι η Ηλιούπολη.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

“Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ  με την υπ΄αριθμ. 216/1-11-2011  απόφασή της δέχεται τυπικά  και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Αντωνακάκη  Εμ. κατά της υπ΄αριθμ.308/6-10-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE–LEAGUE 2 ως προς τους ΓΕΩΡ.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ,ΤΑΠ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ και ΜΙΧ.ΚΑΣΣΗ. Ως προς τους ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ και ΙΩΑΝΝΗ ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗ, ως προς το κεφάλαιο της πρωτοβάθμιας αποφάσεως που αναφέρεται στο πειθαρχικό παράπτωμα της δωροδοκίας , δέχεται κατ΄ουσία την έφεση κατά το κεφάλαιο της εκκαλουμένης που αναφέρεται το πειθαρχικό παράπτωμα το προβλεπόμενο στο άρθρο 21 Β του Π.Κ. της ΕΠΟ. Διακρατεί και δικάζει κατά τούτο στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ομόφωνα ότι ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗΣ, ενεργώντας ως πρόεδρος του ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ, τέλεσε το προβλεπόμενο από το άρθρο 21Β του Π.Κ. πειθαρχικό παράπτωμα εν αποπείρα και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρία (3) έτη  και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) έτη. Επιβάλλει στο ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ και κατά πλειοψηφία ποινή αφαίρεσης πέντε (-5) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012.
 
Επίσης, με την υπ΄αριθμ. 217/1-11-2011  απόφασή της δέχεται τυπικά  και κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ και του προέδρου της ΚΩΝ/ΝΟΥ ΡΙΑΒΟΓΛΟΥ  κατά της υπ΄αριθμ. 311/11-10-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE–LEAGUE 2. Εξαφανίζει εκκαλουμένη απόφαση Διακρατεί και δικάζει κατ΄ ουσία την υπόθεση. Κηρύσσει απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη για το παράπτωμα του άρθρου 21Β του Π.Κ. της ΕΠΟ και απαλλάσσει τους εκκαλούντες του πειθαρχικού παραπτώματος της δωροδοκίας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε