Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Όλοι γλυκοκοιτάζουν την κούπα – Αποφασισμένοι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROLEAGUE.NET
ΦΩΤΟ EUROLEAGUE.NET

Οι 4 μονομάχοι της Κωνσταντινούπολης φωτογραφήθηκαν με το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρωλίγκας και μίλησαν για το καλύτερο Final 4 των τελευταίων χρόνων.

Αποστολή NewsIt στην Κωνσταντινούπολη: Νικήτας Δρόσος

Παίκτες και προπονητές των ομάδων που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη μίλησαν για τους ημιτελικούς του Final 4 και εμφανίστηκαν αισιόδοξοι.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Είναι χαρά που βρισκόμαστε εδώ. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έτοιμοι να παρακολουθήσουμε δυνατούς αγώνες. Υπάρχουν πολύ σκληρές ομάδες στην Τουρκία, όπως άλλωστε είναι και η ΤΣΣΚΑ. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα.”

Ντούσαν Ίβκοβιτς

Δημήτρης Διαμαντίδης: “Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που βρισκόμαστε εδώ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δύσκολο ματς. Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε την πρόκριση”.
 

Βασίλης Σπανούλης: “Είναι μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε εδώ. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ δύσκολη ομάδα που σεβόμαστε και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να νικήσουμε. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Θέλουμε τον τίτλο και θα κάνουμε τα πάντα”

Τσάβι Πασκουάλ: “Είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε στην Πόλη. Αγωνιστήκαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Είμαι πολύ αισιοδοξος ότι η μπάλα θα είναι στα δικά μας χέρια και μαζί και η τύχη μας.”

Γιόνας Καζλάουσκας: “Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Όλες οι ομάδες έχουν έρθει για τον τίτλο. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα μου θα δείξει τον καλύτερό της εαυτό.”

Αντρέι Κιριλένκο: “Έχω μεγάλη αγωνία. Η καριέρα μου ξεκίνησε από την Ευρώπη. Θα είναι ένα δύσκολο φάιναλ φορ. Όλες οι ομάδες πιστεύουν ότι θα κερδίσουν τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός είναι σκληρή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί”.
 
Έραζεμ Λόρμπεκ: “Μας έδωσε έμπνευση η προηγούμενη νίκη μας στον τελικό το 2010 αλλά θέλουμε και πάλι να κατακτήσουμε το τρόπαιο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε