Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού με Φερέιρα – Πρώτη για Γκμόχ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Οι Κάρλος Φρέιτας και Κώστας Αντωνίου σύζητησαν για περίπου δύο ώρες με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Την πρώτη του προπόνηση στην Παιανία έκανε ο Γιάτσεκ Γκμοχ.
Ξενύχτης και πάλι ο Γκοβού μετά τη Λάρισα – Κλήθηκε σε απολογία

Μετά από δύο ώρες ολοκληρώθηκε το ραντεβού που είχε ο Κάρλος Φρέιτας και ο Κώστας Αντωνίου με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί τον πρώτο στόχο των “πρασίνων” για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νίκου Νιόπλια και δεν είναι τυχαίο πως συναντήθηκαν πρώτα μαζί του, ενώ θα ακολουθήσουν τα ραντεβού με τους Γκασπερίνι και Λε Γκουέν.

Την πρώτη προπόνηση στην Παινία έκανε την Τρίτη ο Γιάτσεκ Γκμοζ. Ο “σαγόνιας” παρουσιάστηκε από τον α΄αντιπρόεδρο των “πρασίνων”, Δημήτρη Γόντικα ο οποίος είπε: “Όλοι ξέρετε ποιος είναι ο Γιάτσεκ Γκμόχ. Ένας στρατιώτης του Παναθηναϊκού και ένας μεγάλος προπονητής. Βοηθήστε τον για όσο καιρό θα είναι μαζί σας”.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο 71χρονος προπονητής και επεσήμανε στους παίκτες: “Θα είμαι για μερικά παιχνίδια μαζί σας. Πάμε γερά να νικήσουμε τον Ηρακλή. Αφήνουμε πίσω ότι έχει γίνει και θέλω να κάνουμε μια νέα αρχή. Νίκη και καλό θέαμα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε