Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Όλος ο κόσμος είδε ποιος είναι η καλύτερη ομάδα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνοντας την αυτοκριτική τους μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, παραδέχθηκαν τα λάθη τους στην αρχή του β΄ημιχρόνου και τονίζουν πως πρέπει να μείνουν στην κορυφή. Ιμπαγάσα: Εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

Οι “ερυθρόλευκοι” εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως στο τέλος αυτοί είναι που θα πανηγυρίσουν, ενώ τονίζουν πως έχασαν μεγάλη ευκαιρία. “Η ομάδα έδειξε ότι είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα. Παραμένουμε στην πρώτη θέση και είναι στο χέρι μας να παραμείνουμε εκεί. Από το επόμενο κιόλας παιχνίδι πρέπει να ξεκινήσουμε ένα νέο σερί νικών για να παραμείνουμε πρώτοι και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλος ο κόσμος είδε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Αντί να πετύχουμε δεύτερο γκολ και να θριαμβεύσουμε, δεν υπήρχαμε για ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο και το πληρώσαμε”, έλεγαν μεταξύ άλλων μεταξύ τους οι παίκτες του Ολυμπιακο.

 

Αισιόδοξος για τη συνέχεια δήλωσε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει την διαιτησία.

 
Αναλυτικά όσα είπε ο Αριέλ Ιμπαγάσα στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”.
 
Για τα αίτια που οδήγησαν στην ήττα από τον Παναθηναϊκό: “Μπήκαμε δυνατά, πήραμε τον έλεγχο και κάναμε το παιχνίδι μας. Στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Επιβάλλαμε το ρυθμό μας και ήμασταν τα αφεντικά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια αγωνιστική καθίζηση. Κάναμε λάθη τα οποία τα πληρώσαμε. Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία”.

Για την μάχη του τίτλου: “Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη για να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας. Τους απογοητεύσαμε όμως να ξέρουν ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε εμείς. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε εμείς γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα. Ένα ατυχές αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαλάσει την καλή εικόνα που έχουμε δείξει ως τώρα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερη μπάλα και με μεγαλύτερη διάρκεια”.

Για τον αγώνα κυπέλλου με την Ηλιούπολη και το νέο σερί νικών: “Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα νέο σερί νικών όπως ακριβώς μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ηρακλή. Από εμάς εξαρτάται. Αν παίζουμε όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει αντίπαλος που να μπορεί να μας κοντράρει. Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο θα έχουμε πρόβλημα”.

Για την απόδοσή του στο πρώτο του «κλάσικο»: “Έπαιξα καλά αλλά τι να το κάνεις αφού χάσαμε. Δεν έχω πιάσει ακόμα το μάξιμουμ της απόδοσής μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε