Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ανακοίνωση κατά Nova και Μικρούτσικου!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη NOVA για τα σχόλια που έκαναν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Super Euroleague» και ο καλεσμένος τους, Θάνος Μικρούτσικος για τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά η επιστολή των “ερυθρόλευκων”:

«Κύριοι,

Στην εκπομπή «Super Euroleague» της 19/1/2012, ο καλεσμένος σας γνωστός συνθέτης αλλά χωρίς ειδικές γνώσεις στο μπάσκετ, όπως ο ίδιος επανειλημμένα ομολόγησε, κ. Θάνος Μικρούτσικος (οπαδός του Παναθηναϊκού όπως δήλωσε), χρησιμοποίησε αναφερόμενος σ’ εμάς μειωτικές και προσβλητικές εκφράσεις και παράλληλα πρόβαλε εντελώς ανυπόστατους ισχυρισμούς ότι «είμαστε άνθρωποι που μάλλον δεν ξέρουμε από μπάσκετ», ότι «βάλαμε 30-40 εκατομμύρια και νομίζαμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ», ότι μας «τυλίξανε κάποιοι έξυπνοι» (!!!) και ότι «αυτή τη στιγμή λόγω της οικονομικής κατάστασης κάποιοι έκλεισαν τα ταμεία».

Το ελάχιστο που αναμένεται από τον παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής στα πλαίσια της αντικειμενικότητας, αμεροληψίας και σφαιρικής ενημέρωσης των τηλεθεατών, είναι να εξασφαλίζεται η ύπαρξη αντιλόγου και αν αυτό δεν είναι εφικτό να αποτρέπονται ή να αντικρούονται από τον παρουσιαστή συμπεριφορές ή εκφράσεις που θίγουν πρόσωπα τα οποία δεν είναι παρόντα.

Αυτά που έλεγε ο κ. Θάνος Μικρούτσικος τα παρακολουθούσατε απαθείς, χωρίς να προβείτε, όπως είχατε υποχρέωση, στο παραμικρό σχόλιο αποκαθιστώντας την αλήθεια! Αντίθετα δεν σιωπήσατε όταν ο καλεσμένος σας ανέφερε ότι «ο Θοδωρής Παπαλουκάς πριν και κατά τη θητεία του Γιαννάκη στον Ολυμπιακό μού είχε πει ότι ο Παναθηναϊκός παίρνει τα πρωταθλήματα με τη διαιτησία». Ο κ. Φίλιππος Συρίγος αμέσως ευαισθητοποιήθηκε και παρενέβη λέγοντας ότι «ο Παπαλουκάς το είπε για να δικαιολογήσει τα χρήματα που έπαιρνε από τον Ολυμπιακό» (!).

Είναι προφανές ότι ορισμένοι αυτοαποκαλούμενοι «φίλαθλοι» ενοχλούνται από το γεγονός ότι τα χρόνια που ασχολούμαστε με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, στόχος μας ήταν και είναι η ποιοτική αναβάθμιση της ομάδας μας, ώστε να κατακτηθούν τίτλοι. Φέραμε στην ομάδα μας διεθνώς καταξιωμένους προπονητές και ανωτάτου επιπέδου και υψηλών προδιαγραφών αθλητές, οι οποίοι αναμφισβήτητα με την παρουσία τους ανέβασαν πολύ ψηλά το επίπεδο της ομάδας μας, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ. Η απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν κατακτήθηκε από την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια το ελληνικό πρωτάθλημα είναι γνωστή σε όλους, καθώς επίσης και ποιοι είναι αυτοί που της το στέρησαν.

ΥΓ. Με έκπληξη ακούσαμε στην ίδια εκπομπή να χαρακτηρίζεται η συμπεριφορά του κ. Θανάση Γιαννακόπουλου να πετάξει χαρτονομίσματα στον Μπερτομέου και στους διαιτητές με τη λήξη του τελικού της Ευρωλίγκας το 2009 στο Βερολίνο, ως η «μεγαλύτερη» και «ρεαλιστικότερη» στιγμή του μπάσκετ!!! Μαθήματα ήθους και πολιτισμού».

Το τρίποντο της χρονιάς δεν έφτασε στον Ολυμπιακό (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε