Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η αποστολή για τα Χανιά! Μέσα ο Μαρίν, έξω ο Τσόρι

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα Κυπέλλου στα Χανιά, με μία πρωινή προπόνηση την Τετάρτη. Δύο απρόοπτες, αλλά ευτυχώς όχι ιδιαίτερης σοβαρότητας περιπτώσεις, είναι εκείνες των Ελαμπντελαουί και Ρέτσου, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Ο πρώτος υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική (όχι εκείνη στην οποία είχε χτυπήσει παλαιότερα) και ο δεύτερος έχει μία κάκωση δεξιού γόνατος, από πλήγμα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αμφότεροι προφυλάσσονται, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν και να επανέλθουν άμεσα στις προπονήσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης σήμερα το πρωί, ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν 18 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά τα ονόματά τους: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Ρομαό, Τσιμίκας, Βούρος, Βρουσάι.

Ο Μάρκο Μαρίν επέστρεψε στην “ερυθρόλευκη” αποστολή, ενώ εκτός αυτής είναι και πάλι ο Τσόρι. Αυτή τη φορά, βέβαια, ήταν επιλογή του Αργεντινού μέσου να μείνει εκτός, μετά τη διάρρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε