Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η πρόταση στον Κασάμι, τα 20 εκατ. για Καμαρά και ο αντικαταστάτης του Σα

Ολυμπιακός: Η πρόταση στον Κασάμι, τα 20 εκατ. για Καμαρά και ο αντικαταστάτης του Σα
ΦΩΤΟ Intime

Ντόμινο εξελίξεων αναμένεται να υπάρξει στον Ολυμπιακό τις επόμενες ημέρες, με «βαριές» προτάσεις να αναμένονται για τους Ζοσέ Σα και Μαντί Καμαρά, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει επαφές με την Βασιλεία για τον Κασάμι και εξετάζουν περιπτώσεις για την αντικατάσταση του Πορτογάλου γκολκίπερ.

Δύο βασικά στελέχη των δύο τελευταίων ετών είναι πιθανό να αποχαιρετίσει ο Ολυμπιακός το προσεχές διάστημα, βάζοντας όμως παράλληλα «ζεστό» χρήμα στα ταμεία του. Ο λόγος γίνεται για τον Ζοσέ Σα, που φαίνεται πως είναι ο πρώτος στόχος της Γουλβς για να αντικαταστήσει τον Ρουί Πατρίτσιο κάτω από τα δοκάρια, αφού ο τελευταίος είναι κοντά στο να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του στη Ρόμα. Οι «λύκοι» μάλιστα είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 10 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, που ήδη εξετάζει περιπτώσει όπως αυτή του Ρόμαν Μπίρκι της Ντόρτμουντ, αλλά και του Φαμπιάνο της Ομόνοιας, για να καλύψει το κενό του Πορτογάλου τερματοφύλακα.

Την ίδια στιγμή «φουντώνει» το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Μαντί Καμαρά, με τους «παρτενοπέι» να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 15 εκατ. ευρώ για τον Αφρικανό χαφ, αλλά ο Ολυμπιακός δύσκολα θα πέσει κάτω από τα 20 εκατ. εκτός και να υπάρξει κάποια συμφωνία που θα συμπεριλαμβάνει μετακίνηση του Κώστα Μανωλά στον Πειραιά.

Στο μέτωπο να… αφίξεων συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Βασιλεία για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος είναι δεδομένο πως θέλει να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους», με την Livesport να αναφέρει μάλιστα πως υπήρξε και επίσημη πρόταση προς τους Ελβετούς για τον παίκτη. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις