Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Μετρημένα… “κουκιά”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι “ενοχλητικοί” όροι του Μαρινάκη, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και το εναλλακτικό πλάνο. Θα έρθει η λύση από το εξωτερικό;

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η τρίτη αποτίμηση των οικονομικών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από την οποία θα κριθούν πολλά για τις κινήσεις των υποψηφίων αγοραστών της.

Η ιδανική λύση για τον Σωκράτη Κόκκαλη είναι γνωστή. Ο Παναγιώτης και ο Γιωργος Αγγελόπουλος, συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα στοιχεία που βλέπει ιδανικά για την “διάδοχη” κατάσταση στον Ολυμπιακό. Βέβαια, όλα είναι σε στάση αναμονής στους “ερυθρόλευκους” και αυτό ισχύει και στη συγκεκριμμένη περίπτωση. Αυτή τη στιγμή, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ έχουν το μυαλό τους μόνο στο μπάσκετ και τα πλέι-οφ με τον Παναθηναϊκό. Συνεπώς, η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να γίνει μετά την ολοκλήρωση τους.

Πάντως, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν φαίνονται να επιθυμούν την ενεργή συμμετοχή τους στην ΠΑΕ. Δηλαδή, ίσως συζητούσαν για την απόκτηση ποσοστού μετοχών της ΠΑΕ, αλλά πολύ δύσκολα για να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο.

Σε ο,τι αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι όροι που θέτει  έχουν δυσαρεστήσει τον Σωκράτη Κόκκαλη και ίσως γι’ αυτόν τον λόγο ο ίδιος ο εφοπλιστής δεν δείχνει αισιόδοξος ότι το δικό του πλάνο θα προχωρήσει. Πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι έκλεισε την πόρτα πριν καν την ανοίξει, για τον πολύ απλό λόγο ότι ενώ ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού δήλωσε κουρασμένος να βάζει χρήματα, ο Β.Μαρινάκης έθεσε ως βασική προϋπόθεση να καλύψει τα χρέη της ΠΑΕ. 

Μάλιστα, με την δήλωση του “φεύγοντας καλύπτεις τις υποχρεώσεις σου γιατί είναι προσφορά στην ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός”, ο εφοπλιστής προκαλεί το κοινό φίλαθλο αίσθημα και δημιουργεί εντυπώσεις, γεγονός που φέρεται να έχει δυσαρεστήσει ιδιαιτέρως τον Σ.Κόκκαλη.

Προς το παρόν, ο Σωκράτης Κόκκαλης αναχωρεί για το εξωτερικό και παρά το γεγονός ότι το ταξίδι του ήταν προγραμματισμένο, έχουν πυροδοτηθεί σενάρια για ενδεχόμενη λύση εκτός συνόρων. Είναι άγνωστο αν ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει επαφές με επιχειρηματίες ή πολυεθνικές που επιθυμούν να επενδύσουν στη χώρα μας και τον Ολυμπιακό, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. 

Τέλος, σχετικά με το…εναλλακτικό πλάνο τα σενάρια οργιάζουν. Από εμπλοκή του Βασίλη Γκαγκάτση μέχρι επανενεργοποίηση του Πέτρου Κόκκαλη. Το βασικό ερώτημα είναι, όμως, ποιος θα είναι ο Πρόεδρος!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε