Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Οσμανλίσπορ: Η 11άδα που σκέφτεται ο Μπέντο

ΦΩΤΟ olympiacos.org
ΦΩΤΟ olympiacos.org

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού καλείται να βάλει στην… άκρη τους τραυματισμούς (γνωστούς αλλά και απρόοπτα της τελευταίας στιγμής) και να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα στην αναμέτρηση με την Οσμανλίσπορ για το Europa League.

Λίγο – πολύ, οι επιλογές που θα έχει ο Πάουλο Μπέντο είναι οι αναμενόμενες, εκτός αν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Ο Στέφανος Καπίνο ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στον ορθό μηριαίο και κρίθηκε προτιμότερο να προστατευθεί. Έτσι έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού και τη θέση του κάτω απ’ τα δοκάρια θα πάρει ο Λεάλι.

Στην άμυνα και από τα δεξιά προς τα αριστερά αναμένεται να βρεθούν οι Ντιόγκο Φιγκέιρας , Μποτία – Βιάνα και Σισοκό. Στο χώρο του κέντρου και στα αμυντικά χαφ θα βρεθούν οι Ρέτσος και Μάρτινς, έχοντας πιο μπροστά τους τον Φορτούνη. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Ανδρούτσος και Σεμπά, ενώ ο Καρντόσο θα είναι ο κεντρικός επιθετικός, αφού ο Ιντέγε είναι τραυματίας.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μάριν, καθώς ο Πάουλο Μπέντο προτίμησε και πάλι τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, αλλά και τους τρεις νεοαποκτηθέντες.

Η αποστολή: Λεάλι, Χουτεσιώτης, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Σισοκό, Σεμπά, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Παρέδες, Ρομαό, Μάρτινς, Βιάνα, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Νικολάου και Ρέτσος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε