Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στην… έξοδο ο Σεμέδο! Χωρίς διάθεση στις προπονήσεις, πιέζει για Μπενφίκα

Ολυμπιακός: Στην… έξοδο ο Σεμέδο! Χωρίς διάθεση στις προπονήσεις, πιέζει για Μπενφίκα
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι μία… ανάσα από την μετεγγραφή του στη Μπενφίκα, όπως αναφέρουν πορτογαλικά Μέσα, ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται πως και ο ίδιος δεν έχει διάθεση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Προς τη Μπενφίκα οδεύει ο Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς παρά την επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να τον κρατήσει στον Ολυμπιακός, ο παίκτης φέρεται να έχει πάρει την απόφασή του, αφού θεωρεί την πρόταση των “αετών της Λισαβόνας” πιο συμφέρουσα, ενώ με την ευκαιρία του ματς των Πορτογάλων με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών  αναμένεται να μπουν στην τελική τους ευθεία.  

Ο Πορτογάλος στόπερ παρουσιάζεται οριακά αδιάφορος στις προπονήσεις, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο “ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6”, ενώ οι πορτογαλικές εφημερίδες “Ο Jogo” και “Record” παρουσιάζουν σχεδόν “τελειωμένη” την μετεγγραφή του στη Μπενφίκα.

“Η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων είναι πολύ κοντά, τουλάχιστον όσον αφορά τα χρήματα. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, δεδομένου ότι ο προπονητής του πρωταθλητή Έλλάδας δεν θέλει να χάσει τον Ρούμπεν Σεμέδο, λόγω της ποιότητας του παίκτη και της δυσκολίας που θα έχει ο σύλλογος στο να βρει μια εναλλακτική λύση παρόμοιας αξίας”, αναφέρει η “Ο’ Jogo”, ενώ η “Record” σημειώνει χαρακτηριστικά:

“Εξελίξεις για τον Σεμέδο. Πιο κοντά στην Μπενφίκα ο Πορτογάλος αμυντικός. Σύμφωνα με την Record, οι επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες προχώρησαν αρκετά χθες και η συμφωνία είναι κοντά. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη είχε αρχίσει να συμβιβάζεται πως θα χάσει τον κεντρικό του αμυντικό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις