Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τηλεφώνημα Κόκκαλη σε Τερίμ

Ολυμπιακός: Τηλεφώνημα Κόκκαλη σε Τερίμ

Τι απάντησε ο Τούρκος προπονητής στον Πρόεδρο των “ερυθρολεύκων”. Οι περιπτώσεις των Πετρόφ και Απόνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “SportDay”, ο Σωκράτης Κόκκαλης επικοινώνησε πριν από λίγες μέρες με τον 57χρονο προπονητή, με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις και του ζήτησε να συνεργαστούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Τούρκος προπονητής, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, χάρηκε από το τηλεφώνημα, αλλά δεν απάντησε ούτε “ναι” ούτε “οχι”.

Εν τω μεταξύ, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται εντός της ημέρας ο πατέρας του Κυριάκου Παπαδόπουλου, στον οποίο θα προταθεί νέο πολυετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Ο 18χρονος είναι στο στόχαστρο συλλόγων της Ευρώπης(ανάμεσα τους και η Σάλκε) και ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει την υπόθεση, πριν αρχίσουν να πληθαίνουν οι “σειρήνες” του εξωτερικού. 

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο του Μάρτιν Πετρόφ στον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος Βούλγαρος, του οποίου το συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι λήγει στο τέλος της σεζόν, αναμένεται να δεχθεί πρόταση από τους “ερυθρόλευκους” όταν ολοκληρωθούν τα πλέι-οφ, σύμφωνα με σημερινό δημοσέιυμα της εφημερίδας “Πρωταθλητής”. Ο Ολυμπιακός είναι σε συνεχείς επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη και έχει ξεκαθαρίσει ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του. Θετικά βλέπει την μετακόμιση του στον Πειραιά και ο Πετρόφ. Μοναδική…”γκρίζα ζώνη” στο θέμα είναι ο ιατρικός φάκελος του παίκτη, ο οποίος περιλαμβάνει μια επέμβαση στο γόνατο πριν από 4 χρόνια και μια αρθροσκόπηση πριν από ένα μήνα.

Τέλος, στο προσκήνιο έχει έρθει ο 26χρονος Απόνιο. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Goal news”, o Ισπανός μέσος της Μάλαγα και οι Πειραιώτες είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Τον παίκτη ήθελε και ο Βαλβέρδε στη Βιγιαρεάλ.

Η επιστροφή του Ντούντου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε