Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το βίντεο της επιστροφής από την Μόσχα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι ατάκες του Βαλβέρδε, η αποθέωση στον Μέλμπεργκ, το… χορευτικό του Μιραλάς και τα παράπονα της αεροσυνοδού στον Τζιμπούρ.

Παρά την ταλαιπωρία από την καθυστέρηση της πτήσης για την Μόσχα στην Αθήνα, στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού η διάθεση χτύπησε… κόκκινο. Κεντρικά πρόσωπα ήταν ο Βαλβέρδε, ο Τζιμπούρ και ο Μέλμπεργκ που επιβιβάστηκε τελευταίος παίρνοντας την τελευταία στιγμή το “οκ” από τους γιατρούς.

Μόλις ο Σουηδός μπήκε στο αεροπλάνο γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα είχε μεταβεί στο νοσοκομείο της Μόσχας με κρανιοεγκεφαλική κάκωση, έχοντας προσωρινή απώλεια μνήμης.

Η νίκη επί της Ρούμπιν έφερε ενθουσιασμό και εντός της ομάδας με τον Βαλβέρδε ωστόσο να παραμένει προσγειωμένος τονίζοντας: “Δεν το ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε, αλλά ούτε και το σχεδιάζω, διότι αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε που μπορούμε να φτάσουμε και τι θα κάνουμε στο μακρινό μέλλον, θα χάσουμε σίγουρα την πρόκριση με την Ρουμπίν Καζάν. Το μόνο που με απασχολεί αυτή αυτή τη στιγμή, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, είναι να πάρουμε την πρόκριση επί των Ρώσων. Σκέφτηκα πόσο λίγο κρατάει η χαρά μιας και το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε περισσότερο από 15 λεπτά με 10 παίκτες και θα είχαμε δυσκολίες. Εμπιστευόμουν όμως τον Κάρολ, πίστευα ότι μπορεί να αποκρούσει το πέναλτι και τα κατάφερε. Οπότε μετά συνεχίσαμε να χαιρόμαστε”.

Την παράσταση “έκλεψε” και ο Ραφίκ Τζεμπούρ ο οποίος πήγαινε χαμογελαστός πάνω κάτω πειράζοντας τους συμπαίκτες του και πιάνοντας την κουβέντα με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ωστόσο άκουσε και τα …”παράπονα” μιας αεροσυνοδού που υποστηρίζει την ΑΕΚ!

Δείτε το βίντεο από το επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού:

Χάνει τον Πανιώνιο ο Μοντέστο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε