Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός Β.: Ας σταματήσουν το “κλάμα” στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Με ανακοίνωση της η Θεσσαλική ΠΑΕ απαντάει στον Παναθηναϊκό, παραδέχεται το επεισόδιο Μπέου-Γόντικα ενώ καλεί τους πράσινους να σταματήσουν το “κλάμα”.

Μπέος προς Γόντικα: Σας γ… και θα το ξανακάνουμε στα πλέι οφ

Μετά τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση αργά το βράδυ της Κυριακής με την οποία έκανε λόγο για πρωτόγνωρες καταστάσεις στο Βόλο.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού στον Μπέο

Ο Ολυμπιακός Β. δεν απάντησε εν θερμώ αλλά το έκανε λίγες ώρες αργότερα…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

“Αρχικά θα επαναλάβουμε πως το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και δεν διοικείται από υπαλλήλους και φλώρους και με την ευκαιρία, ας κάνουμε και κάποιες διευκρινίσεις.

Πρώτον: Σε ότι αφορά τη ρίψη μπάλας στον αγωνιστικό χώρο, πραγματικά συνέβη 2-3 φορές και κακώς έγινε, αφού είναι κάτι που δεν αρέσει και στη δική μας ομάδα, όταν μας το κάνουν άλλοι.

Δεύτερον: Πραγματικά υπήρχε φραστική αντιπαράθεση στο τέλος του αγώνα με τον υπάλληλο-προεδρεύων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Γόντικα. Μέχρις εδώ όμως.

Εμείς ως ΠΑΕ δεν έχουμε δικές μας εφημερίδες και δημοσιογραφικό επιτελείο για να διαμορφώνουμε καταστάσεις κατά το δοκούν. Η φιλοξενία στο Βόλο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και ας βγουν τα μέλη της αποστολής να το διαψεύσουν.

Θα πούμε λοιπόν σε αυτόν τον περιφερόμενο θίασο ή «βαριετέ», όπως τον έχουν μετονομάσει, να σταματήσουν επιτέλους το «κλάμα». Είμαστε τόσο περήφανοι για την ομαδάρα που έχουμε δημιουργήσει, αφού αναγκάσαμε τον Παναθηναϊκό να τάζει στους ποδοσφαιριστές έξτρα πριμ και να επιδίδεται σε παθιασμένες ομιλίες περί τελικού για να μας κερδίσει.

Θα θέλαμε να τους προτείνουμε για την επόμενη φορά, στις ομιλίες εμψύχωσης να μην πάει μόνος του ο υπάλληλος κ. Γόντικας αλλά να πάρει μαζί του τον Ησαΐα και τον κ. Ξυλά, όπως έκαναν στο Πανθεσσαλικό και για να μη μπερδευτούν, στο τι ακριβώς θα πουν, τους προτείνουμε να γράψουν την ομιλία σε κασέτα και να ζητήσουν τη συνδρομή του πρώην προέδρου τους, που έχει και την εξειδίκευση στο μοντάρισμα κασετών.

ΥΓ. Αλήθεια, όταν μιλάτε για άλλο ποδόσφαιρο εσείς και τα φερέφωνα του δημοσιογραφικού σας επιτελείου, εξηγήστε μας ποιο ακριβώς εννοείτε. Μήπως αυτό που είχατε δημιουργήσει με τα παραρτήματα ανά την επικράτεια; Τις αρπαγές παιχτών με σύμμαχο την ΕΠΟ; Τους Σπανέες και Ψυχομάνηδες; Απορούμε πως πέρυσι που κατακτήσατε το πρωτάθλημα ήταν όλα όμορφα κι ωραία και φέτος ξαφνικά όλα είναι στραβά.

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν θα απαντήσει σε καμία περαιτέρω πρόκληση προερχόμενη από το πλούσιο δημοσιογραφικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε