Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός VS Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με στόχο τη νίκη και το θέαμα οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά υποδέχονται τους ερυθρόλευκους του Βόλου στο κατάμεστο “Γ. Καραϊσκάκης”, (17:15).

Πρωταρχικός στόχος για τους γηπεδούχους είναι η τέταρτη συνεχόμενη νίκη που θα τους δώσεις την ευκαιρία απομακρυνθούν από την δεύτερο, στην βαθμολογία, Παναθηναϊκό. Ωστόσο η ομάδα ανέβασε μόνη της τον πήχη στον προηγούμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Βαλβέρδε θέλει το “τριποντο” να συνδυαστεί με μία ανάλογη εμφάνιση.
 
Σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Βάσκος μία θέση παίζεται ανάμεσα σε Φετφατζίδη και Ιμπαγάσα, καθώς ο Αργεντινός μπορεί να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά δεν είναι 100% έτοιμος.
 
Οι άλλοι δέκα που αναμένεται να ξεκινήσουν είναι οι: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ και Πάντελιτς.
 
Στον κόσμο των γηπεδούχων υπάρχει ενθουσιασμός και το “Γ. Καραϊσκάκης” αναμένεται να είναι κατάμεστο, ενώ 500 εισιτήρια έχουν πάρει και οι Βολιώτες.
 
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη με 3-1 επί της ΑΕΚ και θέλει να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Το NewsIt θα βρίσκεται από νωρίς στο Φάληρο για να σας μεταφέρει ότι θα συμβεί εκεί και, φυσικά, την εξέλιξη του αγώνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε