Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ομιλία Μαρινάκη: Δεν θέλω να χάνουμε ούτε στα φιλικά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε στον αγιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και μίλησε στους παίκτες ξεκαθαρίζοντας ότι ο βασικός στόχος της ομάδας είναι το 40ο πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε τη στήριξη του στον Λεονάρντο Ζαρντίμ ενώ απευθυνόμενος προς τους παίκτες τους ζήτησε να δίνουν το 100% σε όλα τα ματς.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στο φιλικό με τη Νάπολι και τόνισε ότι δεν θέλει να χάνει ο Ολυμπιακός ούτε στα φιλικά.

Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη:

“Την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα και όλοι πρέπει να καταλάβετε ότι θα δώσουμε μάχες για να φτάσουμε εκεί που όλοι θέλουμε. Δηλαδή στο 4ο αστέρι. Στο 40ό πρωτάθλημα. Θα γράψετε όλοι ιστορία αφού μιλάμε για ένα απίστευτο επίτευγμα για μια ευρωπαϊκή χώρα.

Αυτό που θέλω από εσάς είναι να είστε ενωμένοι σαν οικογένεια. Αυτό είναι που χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό μας! Η δύναμη που γεννάει αυτή η ενότητα είναι τεράστια. Ο προπονητής σας είναι ένας νέος άνθρωπος, από τον οποίο μέχρι στιγμής είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και θέλω να ξέρετε ότι έχει την στήριξή μου.

Γνωρίζετε όλοι ότι εγώ στηρίζω τις επιλογές μου και πάντα ζητάω πειθαρχία. Να ξέρετε ότι δεν μετράει αν είστε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ή ο νεότερος. Για μένα είστε ίσοι και ζητάω από όλους δουλειά και πειθαρχία. Και εσείς από την πλευρά σας, γνωρίζετε ήδη ότι έχετε έρθει όχι απλά στο μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, αλλά σε έναν τεράστιο οργανισμό που σας παρέχει τα πάντα. Το λέω αυτό κυρίως για τους νέους ποδοσφαιριστές που είναι κοντά μας.

Στη Νάπολι δεν ήμασταν καλοί. Εγώ δεν θέλω να βλέπω τον Ολυμπιακό να χάνει ούτε σε φιλικά. Και από κανέναν. Όταν ο Ολυμπιακός μπαίνει στο γήπεδο, πρέπει να μπαίνει μόνο για τη νίκη και να ματώνει γι’ αυτήν. Έτσι έχει γραφτεί η ένδοξη ιστορία αυτής της ομάδας. Με αγώνα και αξιοπρέπεια. Και έτσι συνεχίζουμε.”

Κοντρέρας: Τεράστια ευθύνη – Μασάδο:Μου αρέσει να παίζω στο κέντρο

Πρόταση Ολυμπιακού σε Μπεναγιούν

Ορμπάιθ: Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό αλλά προτίμησα την Ρούμπιν

Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε