Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: Δεν αξίζει να σχολιάσω τον Αγγέλου!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μπορεί να μην σχολίασε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αγγέλου, αλλά μίλησε με υποτιμητικό τρόπο για τον βοηθό του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

“Ο Παναθηναϊκός επηρεάζει ψυχολογικά τους διαιτητές”

Πάτησε… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός

Ο Ζέλικο Ομπράντοβις κλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΑΓΟΡ να απαντήσει στα όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Βαγγέλης Αγγέλου:

“Δεν θα ήθελα να σχολιάσω έναν άνθρωπο που κατά την άποψή μου δεν αξίζει να το κάνω. Το συγκεκριμένο άτομο δεν αξίζει σχολιασμό. Η άποψή του για εμένα δεν σημαίνει τίποτα. Κανένα σχόλιο επ’ αυτού.”

Όσον αφορά στο ματς: “Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίξεις έπειτα από έναν τελικό. Ιδιαίτερα όταν ο τελικός είναι απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δεν είναι εύκολο ούτε να προετοιμαστείς. Είχαμε απέναντί μας μία ομάδα με εντελώς διαφορετικό στυλ από κάθε άλλη ομάδα. Και κάναμε το παιχνίδι τους. Θέλω να τους συγχαρώ γιατί έπαιξαν πολύ καλά. Οι άλλες ομάδες έρχονται να παίξουν επιθέσεις στα 24”. Ο ΑΓΟΡ ήρθε για να παίξει μπάσκετ. Είναι προφανές πως στο πρώτο ημίχρονο τιμωρούσαν κάθε λάθος μας, έπαιρναν ελεύθερα σουτ και τα έβαζαν. Κι όταν δεν τα έβαζαν, προσπαθούσαν να πάρουν το επιθετικό ριμπάουντ. Δεν είναι θέμα ότι δεν προσπαθήσαμε εμείς. Είμαι ικανοποιημένος, προσπαθήσαμε για 40 λεπτά. Ήταν ένα απ’ τα καλύτερα παιχνίδια της Α1, συγχαρητήρια στον ΑΓΟΡ για την εμφάνισή του. Είναι καλό για την Α1 να έχουμε μία ομάδα όπως ο ΑΓΟΡ. Καλή επιτυχία στο μέλλον.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε