Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: Δεν φοβόμαστε κανέναν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως χωρίς προβλήματα τραυματισμών η ομάδα του δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, ενώ μίλησε και για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ουνικάχα Μάλαγα.
«Μοναδική μου επιθυμία είναι να έχω τους παίκτες μου υγιείς. Και ελπίζω μετά από ότι έγινε τους τελευταίους δύο μήνες, να έχουμε την ευκαιρία να παίξουν όλοι, και τότε δεν φοβόμαστε κανέναν. Πάντα παίζουμε με σεβασμό απέναντι σε όλες τις ομάδες, πιστεύω όμως ότι είμαστε ικανοί να δώσουμε το 100% όταν είμαστε καλά. Το θέμα είναι να αγωνιζόμαστε διαρκώς», δήλωσε ο «Ζοτς».

Ερωτηθείς για την κατάσταση του μοναδικού-πλέον-απόντα, Άλεξ Μάριτς, και το πότε αναμένεται να επανέλθει στη δράση, απάντησε: «Αυτό που ξέρω είναι ότι όλα πάνε φυσιολογικά. Αυτή είναι απόφαση που θα πάρουν οι γιατροί μαζί με τον παίκτη, γιατί όλη μου τη ζωή ως προπονητής δεν πίεσα κανέναν παίκτη να παίξει. Αυτή είναι η απόφαση του παίκτη, πώς αισθάνεται και φυσικά του ιατρικού επιτελείου. Αυτοί είναι που πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις για το πότε θα αρχίσει να προπονείται και πότε θα έχει και πάλι τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα».

Για το παιχνίδι με την Ουνικάχα, ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η πρόσφατη αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. «Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας στο Top 16 και είναι ένα πολύ σημαντικό, όπως όλα όσα έχουμε αυτή την περίοδο. Πριν από λίγες μέρες άλλαξαν προπονητή και για εμάς στο σκάουτινγκ φάνηκε ότι έχει αλλάξει πολλά πράγματα, αλλά έχει κρατήσει και κάποια από αυτά που έκανε η ομάδα και με τον προηγούμενο προπονητή. Έχουν δώσει δύο παιχνίδια με το νέο προπονητή, με την Κάχα Λαμποράλ για την Ευρωλίγκα και τη Σαραγόσα και στο δεύτερο επικράτησαν 105-80 για την ισπανική λίγκα. Οι παίκτες είναι οι ίδιοι, κάποιοι παίζουν περισσότερο σε σχέση με πριν και αυτή είναι η πρώτη διαφορά. Έχουν σε κάθε θέση παίκτες με εμπειρία. Ξέρουμε ότι ο Άρτσιμπαλντ που παίζει σέντερ και ο Τρίπκοβιτς είναι τραυματίες και πιθανότατα δεν θα παίξουν αύριο. Έχουν αρκετή ποιότητα παρά τα προβλήματα αυτά, να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι μετά από μια περίοδο που είχαμε προβλήματα τραυματισμών και απουσίες στην προπόνηση, το γεγονός ότι όλοι είναι παρόντες, εκτός από τον Μάριτς. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αύριο ένα καλό παιχνίδι που είναι θα ξαναπώ πολύ σημαντικό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε