Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: Ντροπή και καταστροφή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε την απογοήτευση του από την εμφάνιση του πρώτο ημιχρόνου και έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Εφές αναφέρθηκε κυρίως στο τραγικό πρώτο ημίχρονο που έκαναν οι παίκτες του.

“Κάναμε δύο διαφορετικά παιχνίδια. Ήταν καταστροφή έτσι όπως αρχίσαμε. Ντροπή! Μεγάλη ντροπή. Ο καθένας από τους παίκτες ξεχωριστά, παίκτες που διαθέτουν ποιότητα, παίκτες που ίσως δεν είναι αυτού του επιπέδου, αλλά ο καθένας τους είναι ξεχωριστός. Πρέπει να προσπαθεί να δίνει κάθε δευτερόλεπτο του παιχνιδιού όχι το 100%, αλλά το 120%. Όπως το λέω. Αυτό ήταν το πρόβλημα από την αρχή της αναμέτρησης. Αυτό ήταν το πρόβλημα, επειδή είναι δύσκολο να καταλάβω ότι στο 1’30” ήμασταν πίσω με 8-0 κι είχαμε μηδέν φάουλ, 17-5 στο 2′ πάλι κανένα φάουλ. Δεν ξέρω τι να πω. Πιστέψτε με. Δεν ξέρω τι να πω.
 
Κι είναι αλήθεια πως η αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οκ. Για παράδειγμα ο Φώτσης ήταν άλλος άνθρωπος. Οπότε η ερώτησή μου είναι “γιατί;”. Είπαμε κάτι διαφορετικό, πώς να επιτεθούμε απέναντι στην Εφές, πώς να παίξουμε άμυνα την Εφές, μπλα μπλα μπλα… Αυτό είναι… οκ; Τους είπα συγχαρητήρια για το δεύτερο ημίχρονο, αλλά τους είπα κι ό,τι λέω εδώ τώρα. Είναι μεγάλη ντροπή το πώς παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο κι αν συνεχίσουμε έτσι… Αν συνεχίσουμε έτσι, με αυτόν τρόπο, όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, σε άλλο ένα ματς παιχνίδι, η σεζόν θα είναι καταστροφή για εμάς. Θα είναι καταστροφή να ξαναπαίξουμε έτσι. Έτσι όπως παίξαμε ήταν καταστροφή.
 
Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν προφανώς πως η Εφές βγήκε να παλέψει. Γιατί γι’ αυτούς ήταν παιχνίδι πρόκρισης. Για εμάς..Τι ήταν για εμάς; Περιμένουμε άλλη ευκαιρία; Τι περιμένουμε; Αυτή είναι νοοτροπία την οποία πρέπει να αλλάξουμε. Αν κάποιος δεν θέλει να την αλλάξει… Αυτό είναι ντροπή. Οι ίδιοι βασικοί, πρώτα απ’ όλα: Διαμαντίδης, Σάτο, Περπέρογλου, Τσαρτσαρής και Φώτσης. Και κάποιοι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο πρέπει να καταλάβουν πως ανήκουν στην ομάδα. Πρέπει να ακολουθήσουν το πλάνο το αγώνα. Το πλάνο του αγώνα… Γιατί προετοιμαστήκε πολύ σοβαρά, όπως κάθε παιχνίδι. Το πλάνο ήταν αυτό. Ήταν το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο. Οπότε μη προσπαθείς να κάνεις κάτι το οποίο δεν είσαι έτοιμος να κάνεις.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε