Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: “Ο Σπανούλης είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι έχει δεχθεί πια την απόφαση του Βασίλη Σπανούλη, να μετακομίσει στον Ολυμπιακό.

“Μίλησα με τον Σπανούλη πριν πάρει την απόφαση του αλλά αυτός θεώρησε σωστό να φύγει από τον Παναθηναϊκό και να πάει στον Ολυμπιακό. Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και τις επιλογές του. Δική του απόφαση ήταν. Μίλησα όμως μαζί του μία φορά και έκτοτε δεν επικοινώνησα ξανά. Ίσως και να έπρεπε γιατί είναι ένας παίκτης που συνέβαλλε τα μέγιστα σε αρκετούς από τους τίτλους που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός. Όπως και να έχει όμως, η απόφαση ήταν δική του και πλέον, με βρίσκει σύμφωνο. Τέλος”, δήλωσε στην σέρβικη τηλεόραση, ο “Ζοτς”.

Παράλληλα ευχήθηκε να μην υπάρξουν φαινόμενα χουλιγκανισμού και φέτος στο ελληνικό μπάσκετ και ειδικότερα στην περίπτωση των δυο “αιωνίων”, ενώ σχετικά με τις αποχωρήσεις των Πέκοβιτς και Γιασικεβίτσιους από το ρόστερ της ομάδας, ο Ομπράντοβιτς υπογράμμισε ότι “μπορεί να έφυγαν σημαντικοί παίκτες, αλλά ήρθαν εξίσου σημαντικές μονάδες”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε