Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: Ό,τι και αν επιλέξουν οι Γιαννακόπουλοι θα τους στηρίξω

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε την πρόθεση των αδερφών Γιαννακόπουλων να αποχωρήσουν και μίλησε για την επόμενη μέρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στους συμπατριώτες του:
 
“Η πληροφόρηση που έχω, δυστυχώς, δείχνει πως η οικογένεια Γιαννακόπουλου θέλει να πουλήσει την ομάδα. Από την ομάδα επικοινώνησαν με τον μάνατζέρ μου, ενώ συνήθως υπάρχει επαφή με τον συνεργάτη μου Δημήτρη Ιτούδη, και μας είπαν ότι τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Ελπίζω σύντομα να πάω στην Αθήνα για να συναντηθούμε και να πάρουμε πληροφορίες για το μέλλον του συλλόγου. Ο κορμός της ομάδας παραμένει, αλλά μένει να φανεί τι θα αποφασιστεί από τους ιδιοκτήτες.
 
Ελπίζω σύντομα να έχουμε μία πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα. Ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Κώστας Γιαννακόπουλος έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στις τεράστιες επιτυχίες της ομάδας. Η αγάπη τους για την ομάδα είναι πολύ μεγάλη. Και οι τρεις τους είτε έχουν μπει στα 90, είτε είναι στο τέλος των 80 τους. Όλο αυτό τον καιρό χρηματοδοτούν την ομάδα σχεδόν αποκλειστικά από την τσέπη τους και παίρνουν λίγα χρήματα πίσω. Ό,τι κι αν επιλέξουν οι ιδιοκτήτες, έχουν την απόλυτη στήριξή μου”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε